Sociālpolitika

Kā palīdzēt turienes režīma opozicionāriem?

Anderss Beverens, AgroPols
08.09.2023

Laiks beidzot visiem atvadīties no ilūzijām par "labajiem" opozicionāriem un šķietamajiem cīnītājiem pret Turienes režīmu. Tie visi ir vai nu troļļi vai sabiedriski impotenti naivuļi, kas nespēj saprast cēloņsakarības.
 
Msk režīmu vairs nevar nocīnīt (nogāzt, transformēt, aizstāt) iekšēji. Tas varētu krist tikai militāras sakāves un tai sekojošas ilgstošas sanējošas okupācijas rezultātā. Kā Vācijā un Japānā. Kā Itālijā. Jo fašisms ir tā dīvainā sabiedrības iekārta, kad pie vainas nav tikai diktators ar savām iegribām, bet kad praktiski katrs šās valsts pilsonis ir šīs sistēmas atbalstītājs un pat pieprasītājs.
Ir tikai viens efektīvs cīņas pret šo režīmu līdzeklis.
 
Tā ir fiziska, ekonomiska un pilsoniska emigrācija. Sociālās un ekonomiskās bāzes atņemšana tur paliekošajai sabiedrībai un varai. Tostarp- apsaimniekot savas milzīgās teritorijas, uzturēt militārā potenciāla atražošanas iespējas, bravurēt ar savu šķietamās kultūras telpas jaudu.
 
Un šīs valsts militāras sakaušanas veicināšana. Veicināšana jelkādiem līdzekļiem.
=> Katrs tajā valstī vēl tagad, arī pēc 18 kara mēnešiem, dzīvojošais tās pilsonis un iedzīvotājs ir šī režīma tiešs atbalstītājs un līdzatbildīgais par tā pastrādātajiem noziegumiem - par UA valsts un tās iedzīvotāju (bet arī vismaz Sakartvelas un Moldovas) iznīcināšanas mēģinājumu, par citvalstu pilsoņiem nodarīto kaitējumu (atcerēsimies kaut vai slaveno MH-17 reisu), par vispārējo bāzes cilvēktiesību klaju neievērošanu, par pasaules savstarpējo attiecību vispārējās tiesiskā regulējuma sistēmas graušanu, būtot ANO DP pastāvīgajai loceklei ar veto tiesībām. Un nekādi aizbildinājumi par iedzīvi, vecumu, slimībām, varas neatbalstīšanu šeit principā nav pieņemami. Pilsonība ir ne tikai pienākums, bet arī atbildība.
 
=> Diemžēl, ir pilnīgi skaidrs, ka UA karš nevar beigties ar mskvijas valsts okupāciju.
Principā tās nav iespējams kodolieroču efektīvā arsenāla apjoma dēļ. Tāpēc pārmainīt šo sabiedrību un tās valdošo režīmu nebūs iespējams arī ar Vācijā, Itālijā un Japānā izmantotajām metodēm. Ir iespējama tikai šīs valsts fiziska izolācija un tās ideoloģijas un tās nesēju pilnīga pasludināšana ārpus likuma. Lai tās sabiedrības pilsoņi vai nu sadzīvo ar sevi savās robežās, vai paši nobriest savām pārmaiņām.
 
=> Ja vēlamies palīdzēt "opozicionāriem" (cik nu tur tādu patiešām ir - vai miljons salasīsies???), ir tikai viens pieņemams humānais ceļš - var šiem ļaudīm palīdzēt emigrēt, kamēr vēl tas ir iespējams. Apmaiņā pret publisku atteikšanos no msk pilsonības un lojalitātes dempasaules vērtībām deklarāciju, pieļaujot iespēju ar laiku viņu kļūšanai par demvalstu pilsoņiem. Uz vispārējiem pilsonības iegūšanas nosacījumiem. Un atsakoties no savas nacionālās kultūras publicitātes tiesībām jaunajās mītnes zemēs.
Katrs msk pasaules, tās vērtību un baznīcas aizstāvis un sludinātājs jelkurai demsabiedrībai ir kā ļaundabīgā audzēja šūna, kas ir jāizoperē saknē. Vai jāizolē tā sākotnējās izplatības areālā.
 
Formula ir viena:
"Katrs kontakts, katrs darījums - biznesā vai vienkārši dzīvā - ar tāsvalsts pilsoni, kurš nav publiski deklarējis savas pilsonības valsts rīcības noliegumu , ir kolaborācija ar ienaidnieku, kolaborācija ar fašistu, kolaborācija ar neonacistu."

AgroPols

x

Paroles atgadināšana