Druskas

Arī Latvijas orientieristi kļuvuši par konformistiem un kolaboracionistiem

Anderss Beverens, AgroPols
17.12.2020

Gada sākumā, balsojuma par 2021. gada ERČ rīkotājvalsti vērsu uzmanibu, ka RU vispār pat nedrīkstētu izskatīt par kandidāti saistībā ar WADA lēmumu par tiesību atņemšanu uz 4 gadiem rīkot pasaules nozīmīgās sacensības.
 
Kaut IOF lēma, ka šī sankcija attiecas tikai uz Pasaules un ne uz Eiropas čempionātiem.
 
Pirms 2 mēnešiem atkārtoti vērsu uzmanību, ka RU nav tā valsts, kurā būtu rīkojams, nu jau 2022.gada, Eiropas Rogaininga čempionāts. Kā fašistiskā valstī.
 
Nu ko - RU režīms var svinēt uzvaru arī šajā jomā - CAS spriedumā aizliegums rīkot čempionātus patiešām skaidri attiecināts tikai uz pasaules čempionātiem un Olimpiādēm, kuru visu rīkošanas tiesības jau tāpat piešķirtas citām valstīm, bet esošo rīkošana viņiem netiek atņemta.
 
Un patiešām arī ERČ 2022.patiešām legāli drīkst notikt šajā valstī.
 
Tā kā - Kremlinsms un to atbalstošā sabiedrība ir pažēloti, patiesībā ir sniegta skaidra ziņa: īstenībā jau neko īpašu Jūsu valsts un sabiedrība nav izdarījusi. Un sports taču stāv pāri politikai un vispārcilvēciskajām vērtībām.
 
Un man patiesi žēl, ka arī LV orientieristu un rogaininga sabiedrība piedalījusies šīs ziņas raidīšanā.
Tāpat kā pašlaik LV valdība un sabiedrība joprojām skaidri atbalsta BY fašistisko huntu - joprojām skaidri nepasakot, ka LV nekādos apstākļos nebrauks uz BY spēlēt pasaules čempionāta hokeju AGL valdīšanas laikā, ka nekādos apstākļos tā kopā ar AGL valdīto BY, kuras hokeja federācijas vadītājs personīgi piedalījies opozicionāru medībās Miskas ielās, nerīkos Pasaules čempionātu, un ka tā joprojām ir gatava to sarīkot atsevišķi vai sadarbībā ar kādu citu valsti.
 
Mēs esam kļuvuši par konformistiem un kolaboracionistiem. Visa sabiedrība tieši tādas pat politiskās varas struktūru pārvaldībā.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana