Teritoriju pārvaldība

Grozījumi atvieglo ražotāju organizāciju darbu pie gada ziņojuma sagatavošanas

Ilze Vabole, AgroPols
19.05.2015

Lai ražotāju organizācijas sniegtu vienveidīgu un standartizētu gada ziņojumu par ražošanas un tirdzniecības plānu ieviešanu, kā arī atvieglotu un vienkāršotu ražotāju organizāciju darbu pie gada ziņojuma sagatavošanas, valdība otrdien, 19.maijā, grozīja noteikumus par zvejas un akvakultūras produktu ražotāju grupu atzīšanas kritērijiem, darbības nosacījumiem un kontroles kārtību, informēja Zemkopības ministrijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Rudzīte.

Grozījums vienkāršo noteikumu “Zvejas un akvakultūras produktu ražotāju grupu atzīšanas kritēriji, kā arī ražotāju grupu darbības nosacījumi un tās kontroles kārtība” pielikumā iekļauto atskaites sniegšanas veidlapu, nodrošinot pasākumu, kas paredzēti noteikto mērķu sasniegšanai, tiešu sasaisti ar ražotāju organizāciju ražošanas un tirdzniecības plāniem.

Noteikumi „Grozījums Ministru kabineta 2014.gada 9. decembra noteikumos Nr.753 “Zvejas un akvakultūras produktu ražotāju grupu atzīšanas kritēriji, kā arī ražotāju grupu darbības nosacījumi un tās kontroles kārtība”” stāsies spēkā pēc to publicēšanas oficiālajā izdevumā „Latvijas Vēstnesis”.

Vairāk informācijas par noteikumiem – Ministru kabineta mājaslapā.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana