Latvijas tirgos

''Pure Chocolate'' jaunā trifeļu kolekcija pieejamāka vietējam tirgum

Pēteris Žimants, SIA ''Pure Chocolate''
04.09.2009

Pērn SIA Pure Chocolate lielāko apgrozījuma daļu veidoja produkcijas eksports Francijā, Beļģijā, Spānijā, Holandē un arī īpaši produkti Apvienotajos Arābu Emirātos. Taču šogad, par spīti krīzei, lai radītu iespēju SIA Pure Chocolate produkciju iegādāties arī vietējiem pircējiem, uzņēmums radījis jaunu kolekciju - trifeles ar melleņu, ķiršu, aveņu, zemeņu un karameļu pildījumu.

''Šajā kolekcijā apvienotas Latvijas tradicionālo ogu garšas - trifeles radītas no īstā Pūres ievārījuma, ko ražo SIA Pure Food, un augstvērtīgas beļģu šokolādes. Tās cenas ziņā pieejamākas vietējiem pircējiem nekā citas uzņēmumā ražotās kolekcijas,'' norāda Pēteris Žimants, SIA Pure Chocolate mārketinga direktors.

Veikalos jaunās trifeļu kolekcijas maksās zem diviem latiem par kārbu.

SIA Pure Chocolate ražos ne vien jaunā koncepta trifeles, bet turpinās ražot arī ekskluzīvās trifeļu kolekcijas Spārni.

Septembrī trifeļu kolekcijas būs nopērkamas Rimi, Mego, Elvi un SuperNetto, Saldumu tirdzniecības (Laimas), Latvijas Balzama veikalu tīklos, kā arī degvielas uzpildes stacijās Statoil.

Augustā SIA Pure Chocolate realizēja aptuveni 2 ,4 t jaunās kolekcijas trifeļu, bet vienošanās, kas noslēgtas ar veikalu ķēdēm, paredz, ka septembrī uzņēmums realizēs jau divreiz vairāk - 4 ,8 t trifeļu. Ar laiku Melleņu, Ķiršu, Aveņu, Zemeņu un Karameļu trifeles būs pieejamas visos veikalu tīklos.

Pagaidām jaunās kolekcijas trifeles pieejamas tikai vietējā tirgū, bet drīzumā uzņēmums plāno ar tām ieiet arī eksporta tirgos. Jau pašlaik notiek sarunas ar Baltijas valstu un Krievijas veikalu ķēdēm.

Par uzņēmumu:

SIA Pure Chocolate dibināta 2007. gadā. Uzņēmuma specializācija ir trifeļu ražošana. SIA Pure Chocolate eksportē uz Franciju, Beļģiju, Spāniju, Holandi un arī īpašus produktus Apvienotajos Arābu Emirātos.

Pērnā gada apgrozījums ir 62 tūkstoši latu, bet šī gada plānotais apgrozījums ir 150 tūkstoši latu.

SIA ''Pure Chocolate''

x

Paroles atgadināšana