Latvijas tirgos

Aptauja: Latvijas iedzīvotājiem vislabāk garšo piena šokolāde

Daiga Kļanska, Leta-Nozare
08.10.2009

Latvijas iedzīvotājiem vislabāk garšo piena šokolāde, savukārt 32% aptaujāto ir iemīļojuši rūgto šokolādi, bet 10% respondentu garšo baltā šokolāde. Tas secināts šī gada septembrī kompānijas "Kraft Foods" veiktajā elektroniskajā aptaujā, kurā piedalījās aptuveni 200 cilvēku un kuras mērķis bija noskaidrot Latvijas iedzīvotāju kaislības, šokolādes ēšanas paradumus un gaumes.


Aptauja: Latvijas iedzīvotājiem vislabāk garšo piena šokolāde(Fragments) Latvijas iedzīvotājiem vislabāk garšo piena šokolāde, savukārt 32% aptaujāto ir iemīļojuši rūgto šokolādi, bet 10% respondentu garšo baltā šokolāde.

Tas secināts šī gada septembrī kompānijas "Kraft Foods" veiktajā elektroniskajā aptaujā, kurā piedalījās aptuveni 200 cilvēku un kuras mērķis bija noskaidrot Latvijas iedzīvotāju kaislības, šokolādes ēšanas paradumus un gaumes.

Kā aģentūru LETA informēja sabiedrisko attiecību konsultante Kristīne Tjarve, iedzīvotāji kā savas kaislības minējuši mūziku un dejas, sportu, ēdienus un dzērienus. Puse respondentu par vienu no savām kaislībām uzskata arī šokolādi.

Saskaņā ar Latvijas iedzīvotāju aptaujas rezultātiem vairāk nekā puse respondentu ēd šokolādi vismaz reizi nedēļā. Balstoties uz aptaujas rezultātiem, 80% iedzīvotāju asociē kaisli ar rūgto šokolādi, bet 20% uzskata, ka tieši piena šokolāde ir uzskatāma par kaislīgāko. Izvēloties no "Karūnas" sortimenta, par viskaislīgāko vairums respondentu ir uzskatījis ne tikai melno šokolādi ar ķiršu pildījumu, bet arī piena šokolādi ar veseliem lazdu riekstiem.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana