Latvijas tirgos

Top grandioza visas Latvijas uzņēmēju izstāde - gadatirgus ''Ražots Latvijā 2010''

Valdis Stabulnieks, SIA "Infinity Choice"
13.10.2009

Aktualizējot pirms 17 gadiem uzsākto tradīciju, 2010. gada 25.-27. martā visas Latvijas tautsaimniecības nozares uzņēmumi atkal pulcēsies vienuviet - Latvijas uzņēmēju izstādē - gadatirgū "Ražots Latvijā 2010". Uzmanības centrā būs ikviens Latvijas uzņēmums un pakalpojumu sniedzējs, neatkarīgi no tā lieluma, nozīmības vai popularitātes.

"RAŽOTS LATVIJĀ" mērķis ir piedāvāt eksporta tirgus Latvijas ražošanas uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem, demonstrēt Latvijā ražoto produktu un pakalpojumu priekšrocības un labākās īpašības, radīt vienreizēju iespēju kontaktu veidošanai ar ārvalstu uzņēmējiem, stiprināt valsts labklājību, sekmēt sabiedrības izaugsmi un nacionālo pašapziņu.

Latvijas Republikas Ekonomikas un Ārlietu ministrijas oficiāli ir apstiprinājušas, ka atbalsta iniciatīvu un izstādes lietderību, kā arī izmantos Latvijas Ārējo ekonomisko pārstāvniecību komunikāciju kanālus un LR vēstniecību un LR Goda konsulu tīklu ārvalstis, lai sekmētu iespējami daudz ārvalstu organizāciju, pašvaldību un uzņēmēju ierašanos no Eiropas Savienības un NVS.

Lai veicinātu un nodrošinātu eksporta līgumu noslēgšanu jau izstādes laikā, padomus un konsultācijas uzņēmēji varēs saņemt no Latvijas Garantiju Aģentūras.

Ar Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības Kameras aktīvu līdzdalību izstādi organizēti gatavojas apmeklēt vairāki simti uzņēmēji un pašvaldību pārstāvji no Eiropas un NVS valstīm. Arī lielākā daļa nozaru asociācijas ir atbalstījušas izstādes organizēšanu.

Izstāde - gadatirgus "RAŽOTS LATVIJĀ" notiks 2010. gada 25.-27. martā Olimpiskajā Sporta Centrā - Grostonas ielā 6b, Rīgā.

SIA "Infinity Choice"

x

Paroles atgadināšana