Latvijas tirgos

Jauna tirgus cenu datu sadaļa portālā un piena tirgus cenu apskats - septembris 2009

Andris Bebrs, AgroPols
29.10.2009

Mūsu portālā būtiski atjaunināta Nozaru tirgus datu iedaļa. Esat laipni aicināti izmantot tās sniegtās informācijas ieguves iespējas - nu jau vairāk kā 40 grafiskās analīzes par dažādu produktu tirgus cenu attīstību


Pievienotie dokumenti

ticis_291009_piens_web.pdf
Šoreiz vēl agrākajā tradicionālajā formātā esam sagatavojuši "Piena un tā produktu tirgus cenu apskatu" - par 2009. gada septembri. (Sk. pievienoto failu.)


Savukārtdaudzu citu produktu tirgus cenu attīstību Jūs varat redzēt un analizēt mūsu būtiski papildinātajā Tirgus (TCA) sadaļas Nozaru tirgus datu iedaļā


Būtiski esam papildinājuši Cūkgaļas,  Liellopu, Vistu un Vistu olu  nodaļas - tajās iekļauti Latvijas tirgus cenu salīdzinājumi ar Baltijas valstīm un citām ES valstīm.


Kā jaunu esam atvēruši Graudu tirgus  nodaļu. Tajā pagaidām ir būtiskāko graudu kultūru mēneša vidējās cenas Latvijā un virknē ES valstu.


Attīstības režīmā esam atvēruši Piena un tā produktu  nodaļu.


Abu pēdējo nodaļu saturu tuvākajā laikā vēl būtiski papildināsim.


Un rindā kā nākošā ir eļļaugu tirgus cenu nodaļa. Ceram jau nākošajā AgroPola laidienā ar to iepazīstināt savus portāla lietotājus.
 

Neaizmirstiet apmeklēt mūsu  portāla Nozaru tirgus datu iedaļu!!!



Bet šoreiz arī neaizmirstiet, ka ar piena tirgus tendencēm var iepazīties, atverot un izlasot šim rakstam pievienoto failu.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana