Latvijas tirgos

Par "Rūjienas saldējuma" valdes priekšsēdētāju iecelts Igors Miezis

Daiga Kļanska, Leta-Nozare
20.11.2009

Šonedēļ par SIA "Rūjienas saldējums" (RS) valdes priekšsēdētāju iecelts Igors Miezis, biznesa informācijas portālam "Nozare.lv" apstiprināja RS īpašnieka AS "Valmieras piens" projektu vadītāja Lija Ozoliņa.

Viņa skaidroja, ka šāds lēmums pieņemts saistībā ar uzņēmuma attīstības plāniem nostiprināt un celt Rūjienas saldējuma vērtību, nodalot mātesuzņēmuma un meitasuzņēmumu darbības veidus - piena pārstrādi un saldējuma ražošanu, kā arī lai pilnvērtīgāk attīstītu tirdzniecības marku "Rūjienas saldējums".

Jaunais RS valdes priekšsēdētājs Miezis profesionālo karjeru veidojis, strādājot vadošos amatos eksporta, mārketinga un pārdošanas jomās AS "Rīgas piena kombināts" un AS "Latvijas Balzams".

Kā liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" informācija, par RS valdes locekli iecelta arī Evita Medne.

Ozoliņa norāda, ka RS darbībā izmaiņas patlaban nav plānotas - tas, tāpat kā līdz šim, ražos saldējumu no dabīgām izejvielām, saglabājot galveno pamatvērtību - īsts piena un krējuma saldējums.

Arī nākamajā gadā plānots strādāt pie saldējuma segmenta attīstības - produktu portfeļa paplašināšanas, jauniem iepakojumiem un saldējuma veidu pilnveidošanas.

RS valdi atstājis Rolands Gulbis, kurš pildīja valdes priekšsēdētāja pienākumus, un Biruta Zirdziņa.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana