Latvijas tirgos

Latvijā audzētie kāposti pilda "Maxima Latvija" veikalu plauktus

Jānis Beseris, Maxima Latvija
02.07.2015

No ceturtdienas, 2. jūlija, "Maxima Latvija" veikalos iedzīvotāji var iegādāties jaunās ražas Ķīnas kāpostus, kas audzēti Latvijā. Tāpat veikalos vietējie galviņkāposti jau pilnībā nomainījuši importa kāpostus, bet pavisam drīz plauktus pildīs arī Latvijā audzēti ziedkāposti.

Ķīnas kāposti un galviņkāposti pieejami visos "Maxima Latvija" veikalos. Tāpat vietējo dārzeņu sortimentu papildinājuši Latvijā audzēti sarkanie un baltie kolrābji.

"Ar katru dienu vietējo dārzeņu apjoms "Maxima Latvija" veikalos palielinās. Šobrīd jau vairāk nekā puse no visiem pieejamiem dārzeņiem mūsu veikalos ir audzēti Latvijā. Arī iedzīvotāji novērtē iespēju iegādāties tieši vietējo produkciju," norāda "Maxima Latvija" mārketinga vadītāja Zane Kaktiņa.

Latvijā audzētos dārzeņus "Maxima Latvija" veikaliem piegādā kooperatīvās sabiedrības "Mūsmāju dārzeņi" un "Baltijas dārzeņi".

Ķīnas kāpostu cena "Maxima Latvija" veikalos ir 0,59 EUR par vienu kilogramu, galviņkāpostu cena - 0,45 EUR par vienu kilogramu. Savukārt kolrābju cena ir 0,65 EUR par gabalu.

Maxima Latvija

x

Paroles atgadināšana