Apskati, analīzes, vērtējumi

Lauksaimniecības produktu tirgos drīzāk stabila pakāpeniska lejupslīde...

Andris Bebrs, AgroPols
14.05.2010

Esam atkal atjauninājuši informāciju mūsu portāla sadaļā "Nozaru tirgus dati"; - visu produktu grupu nodaļās. Joprojām nav pamata optimismam, ka cenas varētu pārskatāmā nākotnē būtiski augt. Vēl vairāk - faktiski visās mūsu pamatnozarēs tām raksturīga lejupsīde. Ja nu vīenīgi cūkkopji var mazliet uzelpot- ļaunākais varētu būt jau aiz muguras...


Lauksaimniecības produktu tirgos drīzāk stabila pakāpeniska lejupslīde...

Mūsu portāla sadaļā "Nozaru tirgus dati"  - kārtējie informācijas atjauninājumi. Grafiki papildināti ar pēdējā nedēļā savāktajām cenām, arī komentāri atjaunoti.

Izšķirošu vai kādu īpaši patīkamu jaunumu arī pagaidām nav. Joprojām cenas drīzāk jejupslīdošas kā augošas. Un arī nākotnei prognozes nav optimistiskas 

Mēs atgādinām savu viedokli,  -  arī turpmāk, attīstot savu saimniecību biznesa plānus, cenu prognozē būtu jāievēro mērena, pat liela piesardzība.  

Detalizētākai informācijai  - lūdzam iegriezties mūsu portāla sadaļas "Nozaru tirgus dati" - attiecīgo produktu produktu grupu nodaļās.
Ja ir papildus jautājumi, uz kuriem neesam atbildējuši ar savu publicēšanai sagatavoto informāciju - rakstiet par to mums.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana