Izstādes un lauku dienas

Izstāde "Lauksaimniecības tehnika. Lauku sēta. Šķirnes trusis. 2015"


08.10.2015, izstāžu kompleksā "Rāmava"

Šajā rudenī izstāde norisināsies 24. reizi, vienkopus pulcējot vairāk nekā 240 izstāžu dalībnieku un 10 000 apmeklētāju, tādējādi norādot, ka šī izstāde ir viens no gaidītākajiem un apmeklētākajiem rudens notikumiem.

Izstāde piedāvā apskatīt jaunākos tehnikas un tehnoloģiju piedāvājumus lauksaimniecībā: laukkopībā, piena lopkopībā un mežkopībā, kā arī iepazīties ar iespējām un risinājumiem lauku celtniecībā, vides veidošanā un labiekārtošanā izstādes sadaļā "LAUKU SĒTA". Sadarbībā ar Pirts skolu izstādē pirmo reizi interesentiem tiks piedāvāta īpašā pirts ekspozīcija pirts gudrību izzināšanai - vieta, kur rast baudu miesai un garam.

Apmeklētājiem būs iespēja apskatīt ne tikai izstādes dalībnieku piedāvājumu, bet arī apmeklēt dažādus seminārus un diskusijas par svarīgākajām nozares aktualitātēm, kuras vadīs lauksaimniecības nozares speciālisti kā Zemnieku Saeima, Latvijas Gaļas Liellopu audzētāju asociācija un citi, vērot Ogres tehnikuma, Ferrus, Witraktor, IKU Eduards un citu izstādes dalībnieku paraugdemonstrējumus, savukārt Latvijas šķirnes trušu audzētāju asociācijas stendā notiks šķirnes trušu vērtēšana un ģenētiskās kvalitātes noteikšana "Šķirnes trusis - 2015 rudens".

Popularizējot lauksaimniecības tehnikas mehāniķa profesiju, sadarbībā ar Valsts izglītības attīstības aģentūru un Priekuļu tehnikumu, 8.oktobrī un 9.oktobrī tiek rīkots jauno profesionāļu meistarības konkurss "Lauksaimniecības tehnika", ko varēs vērot ikviens interesents.

Apskatiet jaunāko tehniku, uzziniet nozares aktualitātes, nogaršojiet lauku labumus un pavadiet laiku pozitīvā atmosfērā!

No 8.-11.oktobrim visi ceļi ved uz Rāmavu!

Izstādes darba laiks no pulksten 10:00 līdz 17:00.

Uz tikšanos!

Izstādes atklāšana: 2015.g.8.oktobrī plkst. 11:00, piedaloties Latvijas Republikas Zemkopības ministram Jānim Dūklavam.

Informāciju sagatavoja Uģis Traskovskis, izstāžu kompleksa "Rāmava" izstāžu vadītājs.



Atbildīgais
SIA "A.M.L." sadarbībā ar Latvijas Republikas Zemkopības ministriju, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un izstādes ģenerālsponsoru AS Swedbank

Izziņas

Gita Mazprecniece


Projektu vadītāja


Tel.:+ 371 67 600 409


E-pasts: izstade@aml-ramava.lv  


SIA A.M.L.


Izstāžu komplekss Rāmava


Izstāžu iela 11, Valdlauči,


Ķekavas pagasts, Ķekavas novads,


LV-1076


www.aml-ramava.lv

AgroPols

x

Paroles atgadināšana