Citi notikumi

Uzņēmumu intereses pieteikšana par dalību nacionālajos kopstendos izstādē “SIAL 2016” Parīzē


28.05.2015

Laicīga plānošana ir viena no veiksmīgas attīstības panākumu atslēgām, tādēļ aicinām pārtikas uzņēmumus savlaicīgi pārdomāt savu interesi dalībai izstādē un pieteikt vajadzīgo platību un interesējošo nozaru paviljonu 2016.gada starptautiskajā izstādē Francijā, SIAL PARIS, kas notiks no 16.-20.oktobrim.

Ievērojot dažādo uzņēmumu intereses un iespējas, starptautisko izstāžu projekta ietvaros LVAEI aicina Latvijas pārtikas produktu ražotājus līdz Līgo svētkiem (jeb 19.06) iesniegt intereses pieteikumu ar norādītu platību m2 un interesējošo nozaru halli dalību starptautiskajā izstādē SIAL 2016. Visi iesniegtie pieteikumi tiks apkopoti un līdz šā gada jūlijam LVAEI pieteiks SIAL organizatoriem Latvijas kopstendu nepieciešamās platības attiecīgajās nozaru hallēs.

Vairāk informācijas par pašu izstādi varat aplūkot izstāžu rīkotājsabiedrības mājas lapā: www.sialparis.com. Apskatīt SIAL 2014 haļļu plānojumu var šeit- http://sialparis.plan-interactif.com/en/#/HOME.

Izstāde Parīzē notiek katru otro gadu un, pateicoties valsts atbalstam, Latvijas uzņēmumiem ir iespēja startēt Latvijas kopstendos, nerūpējoties par visiem organizatoriskiem jautājumiem un stenda izveidi, bet saņemot līdzfinansējumu dalībai līdz 50%.

„Kaut arī daudziem šķitīs, ka laika vēl daudz un visu vēl var pagūt, diemžēl eksistē strikti izstāžu noteikumi stendu platību savlaicīgai pieteikšanai. Kā arī pēdējo gadu pieredze rāda, ka, sakarā ar izmaiņām eksporta tirgos, pieaug dažādo valstu uzņēmumu interese piedalīties lielajās starptautiskajās izstādēs. Tas savukārt nozīmē pieaugošo konkurenci stendu platību iegūšanā un papildus darbu dalības organizatorisko lietu kārtošanā ”, komentē LVAEI Starptautisko izstāžu projekta vadītāja Dr.oec. Daina Saktiņa.

Vēlamies uzsvērt, ka uzņēmumi, kas laicīgi piesakās un plāno dalību izstādēs, atvieglo darbu sev, mums un izstāžu organizatoriem! Tas palīdz veikt organizatoriskos darbus savlaicīgi un kvalitatīvi!!

Līdzfinansējums tiek piešķirts līdz 50% apmērā no nomas maksas par neaprīkotu ekspozīcijas platību. Neaprīkotas ekspozīcijas platības viena kvadrātmetra pilna cena ir EUR 370.00/m2. Stenda organizatori dalībniekam kopstendā nodrošina kopēju dizainu vienotai valsts stenda atpazīstamībai. Katram dalībniekam bez maksas viņa stendā ekspozīcijas daļā tiks nodrošināts pamataprīkojums- info lete ar krēslu, apspriežu galds ar krēsliem, bukletu turētājs, produktu paraugu vitrīnu, elektrības pieslēgums un viena elektrības ligzda, atkritumu tvertne, uzņēmuma nosaukuma uzraksts uz paneļa un logo, kā arī koplietojama virtuve ar noliktavu.

Dalībniekam jārēķinās ar papildu izmaksām, kas ir :

  • Reģistrācijas maksa EUR 567.00, kas ietver sevī arī ierakstu katalogā;
  • Komandējuma izdevumi;
  • Papildus aprīkojums- produktu ekspozīciju ledusskapji vai aukstumvitrīnas, utmldz., kas netiek iekļauts pamataprīkojumā.

Norādītās izmaksas par reģistrāciju un kvadrātmetriem sniegtas indikatīvi, ar iespējamo pieaugumu 5%, pamatojoties uz SIAL 2014.



Informācija

Jūsu iesniegumus jeb vēstuli- rezervāciju par dalību gaidīsim e-pastos līdz 2015.gada 19.jūnijam: andra@lvaei.lv vai ilona@lvaei.lv vai faksu 67552289.



Izziņas

Andra Ūdre


Mob.tālr.: 29441332, E-pasts: andra@lvaei.lv

Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts (LVAEI)

x

Paroles atgadināšana