Augkopības nozaru ražotāju

Akcija „Bērna stādīts koks”

Silvija Apšiniece , Stādu audzētāju biedrība
20.01.2011

Akcijas veids – Latvijas stādaudzētavas piedāvā atlaižu kuponus, kas tiek izvietoti vienā bukletā ar stādaudzētavas logo un atlaides lielumu, bukleta otrā pusē ir akcijas apraksts un informācija par Latvijas Stādu parādi.

Iepriekšējos gados novērots, ka LSP apmeklētāji pārsvarā ir profesionāļi, entuziasti un apmeklētāju loks pārsvarā ir nemainīgs, tāpēc SAB organizē akciju „Bērna stādīts koks”, kas piesaistīs plašu potenciālo klientu grupu – jaunās ģimenes ar bērniem, tajā pat laikā šādā veidā atbalstot šo grupu un dodot iespēju šajā gadā iegādāties augus par zemākām cenām.

Atlaižu kuponu ģimenes varēs jau izlietot Latvijas Stādu parādē 2011, kas notiks Siguldā, Svētku laukumā 30. aprīlī un 1. maijā.

Akcijas laiks: 30. aprīlis līdz 20. jūnijs.
Atlaides daudzums:
10% - 30% - atkarīgs no stādaudzētavas iespējām.

MĒRĶI

1. Paplašināt Latvijas Stādu parādes apmeklētāju loku – piesaistīt jaunās ģimenes ar bērniem.
2. Aktualizēt sakārtotas vides jautājumu bērnu un jauniešu vidū.
3. Attīstīt atbildības sajūtu bērnu apziņā – bērns iestāda koku, kas ir dzīvs un par to ir jārūpējas un jākopj. Katrs bērna iestādītais koks ir viņa pavadonis nākotnē ,tas dod iespēju bērnam augt kopā ar sevis stādīto koku, lai pēc gadiem katram no mums būtu acīmredzams apliecinājums par pagājušo un paliekošo nākotnei!

SABIEDRISKS LABUMS

1. Bērna stādīts koks veicina ģimenes saliedētību, jo tā ir vēl viena iespēja ģimenei būt kopā, kopjot un rūpējoties par iestādītajiem augiem. Augam attīstoties bērnam ir iespēja vērot un izzināt vairāk par dabu, augu attīstības procesiem.
2. Akcija veicina sakārtot apkārtējo vidi. Iespējams bez šīs akcijas kāda ģimene šajā gadā neiestādītu jaunu koku vai citu augu, bet, nonākot jaunās ģimenes rokās akcijas atlaides kuponam, tas vedinās uz domām, ka šī unikālā iespēja ir jāizmanto. Kā zināms, tad viens no būtiskākajiem sadzīviskajiem apstākļiem normālai bērna attīstībai ir sakārtota vide gan telpā, gan ārpus tās. Šī akcija sniedz iespēju par mazākiem līdzekļiem sakārtot vidi ģimenei ārpus telpas.

Latvijas Stādu parāde 2011 notiks Siguldā, Svētku laukumā pie panorāmas riteņa 30. aprīlī un 1. maijā.
Organizē: Stādu audzētāju biedrība sadarbībā ar Siguldas novada domi un dārzkopības portālu www.horti.lv .

Stādu audzētāju biedrība

x

Paroles atgadināšana