Sociālpolitika

Latvijā jau divdesmit gadus ir Urbanovičs ar politiskajiem piegulētājiem

Anderss Beverens, AgroPols
08.02.2021

“Saskaņa” nebalso par Saeimas paziņojumu Navaļnija jautājumā, jo tic “Krievijas tautas politiskajām izvēlēm”


Moldovā ir Dodons. Ukrainā bija Janukovičs, tagad ir Medvedčuks. Latvijā jau divdesmit gadus ir Urbanovičs ar politiskajiem piegulētājiem - Zariņu, Ušakovu, Dombrovski, Ameriku, Baraņņiku, Papuli, Aldermani, Rozentāli un viņiem līdzīgajiem.
 
Un nevajag runāt par latviskām un krieviskām partijām. Ne "asinīs" ir lietas būtība. Bet pasaules uzskatā. Urbānisti un viņiem piegulošie vienkārši ir kremlini. Tā ir tāda specifiska nācija, kam nav dominējošas saistības ar konkrētu tautību, bet kas ir specifiskas ideoloģijas nesēji. Ideoloģijas, kuras pamatā ir autoritārs impērisms (sagadīšanās dēļ - krievu impērisms) , sociķisms un korupcija.
 
Un kas vienkārši ekspluatē un attīsta specifiskās krievvalodīgās nācijas šķietamības kultu, nācijas bez saknēm un citām vienojošām vērtībām, kā vienīgi slinkums un necieņa pret citām nācijām.
 
Vienkārši atceramies arī šos šķietami gudro, zinošo un "gaišo" cilvēku uzvārdus - Zariņš, Inga Goldberga, Jānis Krišāns, Edgars Kucins, Regīna Ločmele, Jānis Tutins un kompānija, piemēram, Ļubova Švecova, Jūlija Stepaņenko. Viņu balsojums vienmēr ir par kremliniem un viņu ideoloģijas atbalstu. Vienmēr.
 
Un arī Slava Dombrovskis, kas tomēr nobalsoja 'par', savā debašu runā teica ko citu, tāpat kā savā premjera kandidēšanas procesā.
 
Pilnīgi nepārsteidz Aldis Gobzems un Didzis Šmits, Andris Kazinovskis un Karina Sprūde, pieslejoties šai pašai pozīcijai. Būsim atklāti - viņi ir mūsu sabiedrības skaidri ienaidnieki. Kuri tikai maskējas ar demokrātijas un sabiedrības sociālo interešu aizstāvības lozungiem.
 
Un tikai mazliet pārsteidzoša šajā balsojumā ir Ineses Ikstenas, Ralfa Nemiro, Jāņa Dombrava, Romāna Naudiņa, Aivara Geidāna, Ievas Krapānes un Edgara Kronberga rīcība, arī balsojumā nepiedaloties.
 
Tas nav jautājums par piederību vienai vai citai tautībai. Latvijas tautai, piemēram, nav nekāda pamata lepoties ar Eihi, Eidemani un virkni viņiem līdzīgo komunistu režīma izcilajiem ieviesējiem agrīnajā padomju savienībā. Pat nerunājot par Vili Lāci un Augustu Kirhenšteinu, kas it kā arī piederēja mūsu valsts pat izcilāko pilsoņu kopumam un latviešu tautai un tautībai. Bet tas ir jautājums par cilvēcības vērtībām.
 
Un tā, iespējams, ir vienkārša sagadīšanās, ka tieši tā sauktie krievi un internacionālisti tieši Latvijā un Moldovā, Igaunijā un Ukrainā, ir tik kaismīgi kremlinu režīma aizstāvji, ka visos Latvijas teritorijā notiekošajos balsojumos to aizstāv kaismīgāk par pašas RUlandes pilsoņiem.
 

AgroPols

x

Paroles atgadināšana