Sociālpolitika

Ļoti labi, ka S pati atsakās no smadzenēm

Anderss Beverens, AgroPols
15.09.2020

Partijas "Saskaņa" Rīgas nodaļa nolēmusi no partijas par Statūtu pārkāpumiem izslēgt divus biedrus – Vjačeslavu Dombrovski un Ļubovu Švecovu. Otrdien, 15. septembrī, šo lēmumu atbalstīja "Saskaņas" valde, kura rekomendē izslēgt Dombrovski un Švecovu arī no Saeimas frakcijas, portālu "Delfi" informēja valdes priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs. Viņš skaidro, ka partijas iekšējās demokrātijas un viedokļu daudzveidības vārdā "Saskaņā" vienmēr tiek cienīts deputātu individuālais viedoklis. Tas sniedz iespēju uzklausīt, apspriest un izvēlēties labāko no iespējamiem risinājumiem. Taču pēc lēmumu pieņemšanas partijas biedriem ir saistošs koleģiāli nolemtais, tāpat kā ir saistošas partijas programmā ietvertās vērtības.


Ļoti laba ziņa. Ka šī organizācija pati atsakās no smadzenēm. Tas var palīdzēt sasniegt Slavas iezīmēto situāciju - ka nākamās lielās vēlēšanas marginalizēs šīs kremliskās, Krimas un Ukrainas teritoriju okupāciju joprojām nenosodošās, organizācijas elektorātu un mazinās tās ietekmi politiskajā spektrā, paplašinot politiskās konkurences telpu sabiedrības attīstības ideju reālai diskusijai.
Un vispāŗ, te ar laiku var sanākt interesanta dramaturģija. AParisti būs iedevuši tribīni jaunai par cilvēkiem nomaskējušos amēbu kopai, kura plaši vicinās ar vispārcilvēcisko tiesību lozungiem, sludinot iekļaušanos bez vērtību platformas. Riktīga jauno bezsakņu sociķu dobe izveidojusies. Piemēram, labs pamats pasludināt, ka visiem jārunā arī krieviski, jo dažiem ir slinkums valsts valodu iemācīties, un ka nācija un tautības vispār globālajā pasaulē ir novecojušas reakcionāras parādības. Un tas var papluinīt urbīno kopu. Kurai no otras puses kumosu var atkost radikālie lielslāvu šovinisti. Bet ekonomiskajā platformā ir vieta izpausties beznosacījuma bāzes ienākuma priekšrocību sludinātājiem. Un, cita starpā- kremlini man šķiet labāks apzīmējums. Krievu vietā. Ne jau tautībā problēma. Kremlins ar latviešu gēniem mūsu sabiedrībā noteikti nav nekas labs, un urbīno atbalstītāju kopā tādu netrūkst. Sākot ar kolorīto ekointelektuāli Zariņu.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana