Ziņas no biznesa

"Laima" piedalās lielākajā Krievijas pārtikas un dzērienu izstādē

Lineta Mikša, AgroPols
08.02.2017

Vadošais konditorejas un uzkodu ražotājs "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" pēc divu gadu pārtraukuma šonedēļ prezentē "Laima" produkciju lielākajā Krievijas ēdienu un dzērienu izstādē "Prodexpo" Maskavā.

"Krievija ir nozīmīgs eksporta tirgus, tādēļ esam patiesi priecīgi atgriezties izstādē "Prodexpo" ar mūsu inovatīvajiem un daudzveidīgajiem jaunumiem "Laima" sortimentā. Dalība izstādē "Prodexpo" ir lieliska iespēja mums iepazīstināt ar paveikto pēdējo gadu laikā, saņemt atsauksmes par produkciju klātienē, kā arī iepazīties ar aktuālākajām tendencēm nozarē," skaidro "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

Šogad "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" Krievijas izstādē iepazīstina ar zīmola "Laima" jaunumiem, prezentējot moderno piena šokolādes līniju "Tagad", ekskluzīvo konfekšu līniju "Gourmet", "Laima Riga Black Balsam" konfektes un iecienīto šokolādes konfekti "Serenāde".

"Pirmajās dienās mūsu stendu apmeklējuši interesenti gan no Krievijas, gan citām valstīm. Šobrīd novērojam, ka izstādē vislielāko apmeklētāju interesi ir piesaistījušas konfekšu kastes ar ziedu motīviem un rūgtās šokolādes tāfelītes, kā arī tādi jaunumi kā piena šokolādes līnija "Tagad" un "Gourmet" konfekšu izlases," papildina Lineta Mikša.

2016. gadā pieprasītākie "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" produkti eksporta tirgos bija zīmola "Laima" asorti šokolādes konfektes "Tumšās rozes", "Tagad" piena šokolāde ar drupinātiem lazdu riekstiem un klasiskie vaniļas zefīri "Maigums".

"Prodexpo" ir lielākā Krievijas pārtikas un dzērienu izstāde, kas šogad norisinās jau 24. reizi. Izstāde notiek Maskavā no 6.februāra līdz 10.februārim, pulcējot vairāk nekā divus tūkstošus dalībnieku no 57 valstīm.

Kā ziņots iepriekš, "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" šī gada prioritāte eksportā ir koncentrēšanās uz ilgtermiņa attiecību veidošanu esošajos sadarbības tirgos. Kopumā "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" eksportē produkciju uz teju 30 pasaules valstīm, tostarp Vāciju, Izraēlu, Krieviju, Lielbritāniju, Īriju, ASV, Kanādu un Baltkrieviju.

Par "Orkla Confectionery & Snacks Latvija":

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" (iepriekš "NP Foods") ir viens no vadošajiem šokolādes un konditorejas izstrādājumu, kā arī uzkodu ražošanas uzņēmumiem Baltijas valstīs. "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" pārstāv šādus produktu zīmolus: Laima, Selga, Staburadze, Ādažu Čipsi un Taffel. Uzņēmums eksportē preces uz gandrīz 30 valstīm, tajā kopumā strādā vairāk nekā 1 000 cilvēki.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana