Konferences, semināri

Starptautiska konference lauksaimniecības uzņēmumiem "Instrumenti ilgtspējīgai lauksaimniecības uzņēmumu attīstībai"


27.05.2015, 11:00, Konferenču centrā Citadele, Rīgā, Republikas laukumā 2 a (ieeja no Eksporta ielas puses)

Konferences mērķis ir informēt uzņēmumus par lauksaimniecības attīstības perspektīvām Latvijā un izvērtēt, kā efektīvi plānot saimniekošanu laukos, ņemot vērā lauksaimniecības izejvielu tirgus nestabilitāti. Lauksaimniecības un finanšu eksperti no Latvijas, Somijas un Nīderlandes analizēs instrumentus zemnieku saimniecību konkurētspējas uzlabošanai, aplūkos, kā banka izvērtē uzņēmumu kredītspēju, kā arī diskutēs par lauksaimnieku kooperācijas priekšrocībām.

LLKC valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Cimermanis: "Šobrīd katram saimniekam daudz rūpīgāk kā līdz šim jāplāno saimnieciskā darbība, jo tirgus svārstības kļūst aizvien grūtāk prognozējamas. Konferencē sniegsim ieskatu, ar kādiem instrumentiem panākt konkurētspējas uzlabošanos, lai krīzes varētu pārciest mazāk sāpīgi."

Bankas Citadele valdes locekle Santa Purgaile: “Lauksaimniecība ir viena no pamata nozarēm, kam piešķiram bankas finansējumu gan apgrozāmajiem līdzekļiem, gan attīstības projektu īstenošanai, gan līzingu tehnikas un transporta iegādei. Šī konference sniegs plašāku ieskatu lauksaimniekiem gan Latvijas, gan citu valstu pieredzē, kā paaugstināt zemnieku saimniecību konkurētspēju. Tāpat informēsim par to, ko banka analizē, izvērtējot uzņēmumu kredītspēju un ko ir svarīgi ņemt vērā zemnieku saimniecībai, plānojot naudas plūsmu. Ceru, ka šī konference būs vērtīgs atspēriena solis lauksaimniekiem turpmākai attīstībai."

Aicinām lauksaimniecības uzņēmumus un mediju pārstāvjus piedalīties konferencē!



Informācija

Konferences darba kārtība un reģistrēšanās šeit: http://www.citadele.lv/lv/business/conference/



Atbildīgais
Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) un banka Citadele

Izziņas

Iveta Tomsone, LLKC sabiedrisko attiecību vadītāja, tālr.: 26004506, iveta.tomsone@llkc.lv


Ieva Prauliņa, bankas Citadele Korporatīvo komunikāciju daļas vadītāja, tālr.: +371 29373305, Ieva.Praulina@citadele.lv

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC)

x

Paroles atgadināšana