Citas ziņas sadaļā
Latvijas lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs" aicina visus interesentus uz gada noslēguma kopsapulci-semināru
"Gardais siera ceļš" - jauns ceļvedis Latvijā ražoto sieru cienītājiem - ceļotājiem
Rīgas svētkos - maiznieku saliedējošākais pasākums "Maizes iela"
Apceļo Gaujas Nacionālo parku un sakrāj stāstu krelles, kas atgādinās par skaisto piedzīvojumu
Tuvojas ikgadējā Ceļotāju diena Ķemeru Nacionālajā parkā
Lauku saimniecības aicina ciemos bērnus un jauniešus
Lauku tūrisma uzņēmēji pulcējas sapulcē pirms jaunās tūrisma sezonas
"Lauku ceļotāja" piedāvājums senioriem izstādē "Balttour - 2016"
14 lauku tūrisma uzņēmēji saņem kultūras zīmi "Latviskais mantojums"
Lauku diena ceļotājiem
Tūrisms un atpūtaKazkopība - perspektīva nozareInese Galeja, AgroPols
27.11.2009 Govs piena sierus mēs vairāk pazīstam un vairāk arī lietojam, tomēr līdzās tiem aizvien vairāk novērtējam arī sierus, kas tapuši no kazas piena. Tomēr tikai retais būs ēdis, piemēram, kazas piena saldējumu. Turklāt šādu mazpazīstamu produktu ir daudz. Lai popularizētu kazas piena produktus, otrdien visas Latvijas kazkopji tikās kopīgā seminārā Rīgā.
|