Krāšņumam

Apbalvos biedrības "Siera klubs" organizētā vizuālās mākslas konkursa "Prieks pienā" uzvarētājus

Daiga Kļanska, Leta-Nozare
07.10.2009

Biedrība "Siera klubs" šodien apbalvos vizuālās mākslas konkursa "Prieks pienā" uzvarētājus, aģentūru LETA informēja "Siera kluba" vadītāja Vanda Davidanova. Konkursā "Prieks pienā" piedalījās 18 mākslas skolas no Vidzemes, Zemgales, Kurzemes un Latgales.


(Fragments) Biedrība "Siera klubs" šodien, 7.okt., apbalvos vizuālās mākslas konkursa "Prieks pienā" uzvarētājus, aģentūru LETA informēja "Siera kluba" vadītāja Vanda Davidanova.

Konkursā "Prieks pienā" piedalījās 18 mākslas skolas no Vidzemes, Zemgales, Kurzemes un Latgales.

"Siera klubs" regulāri sadarbojas ar skolām, cenšoties jauno paaudzi netradicionālā veidā tuvināt Latvijas ražotajiem produktiem.

"Tuvināt nozīmē produktus pazīt, novērtēt un lietot, gādāt par labu veselību, radošām spējām, izturību un spēku. Iemācoties, ko ēst, jaunieši gūst gudrību, pārliecību par sevi, mieru, motivāciju dzīves jēgai, bet kopumā - vairojas enerģija, kas tik ļoti vajadzīga katrai dienai. Vārdos teiktus padomus un ieteikumus skolēni uzklausa, it kā pieņem, tomēr pēc tam aizmirst. Bet, ja viņi paši aktīvi iesaistās akcijās, konkursos un projektos, ja paši pēta, prāto un domā, un savas idejas īsteno, tad teorija pārvēršas praksē," uzskata Davidanova.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana