Horizontālās agrobiznesa

Kvalitātes karogs pie jaunās kartupeļu sēklu noliktavas Aloja Starkelsen

Andra Ūdre, Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts (LVAEI)
19.08.2010

Kvalitātes karogs pie jaunās kartupeļu sēklu noliktavas  Aloja Starkelsen

17. augustā  uzņēmumā SIA “Aloja Starkelsen” tika pacelts Zaļās karotītes kvalitātes karogs un atklāta jaunā sēklas kartupeļu noliktava.

Svinīgajā pasākumā piedalījās biedrības “Mārketinga padome” vadītāja Ingūna Gulbe, pārstāvji no Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD), Zemkopības ministrijas, sadarbības partneri, novada dome.

“Kvalitātes karogs” ir biedrības “Mārketinga padome” īpaša atzinība uzņēmumam par nozīmīgu ieguldījumu kvalitatīvu pārtikas un lauksaimniecības produktu ražošanā un popularizēšanā. Visiem šiem uzņēmumiem šobrīd ir tiesības izmantot preču zīmi “Kvalitatīvs produkts”, ko tautā dēvē par Zaļo karotīti. “Kvalitātes karogs” uzskatāms par īpašu publisku novērtējumu un atzinību kvalitatīvāko Latvijas lauksaimniecības un pārtikas produktu ražotājiem.

“Kvalitātes karogi” šovasar jau tika uzvilkti SIA “Kronis, Jāņa Vainovska saimniecībā “Kāres”, pie z/s “Dorītes” saimnieka Jāņa Sulutaura jeb Daugmales Jāņa medus istabas.

Par iepriekšējiem kvalitātes karoga saņēmējiem lasiet rakstā http://www.agropols.lv/?menu=55&newsid=93677.

Vēl mastā jāuzvelk viens karogs - 26. augustā pie SIA “Elpa”.

“SIA “Aloja Starkelsen” ir uzņēmums, kurš ražo Nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas (NPKS) produktu “Alojas kartupeļu ciete”, 250 un 400g fasējumos. Uzņēmums marķē sertificēto produktu ar NPKS norādi “Kvalitatīvs produkts” jeb tautā saukta par Zaļo karotīti. SIA “Aloja Starkelsen” valdes priekšsēdētājs Andrejs Hansons labi izprot globālā biznesa principus un mērķtiecīgi īsteno starptautiskos projektus uzņēmuma konkurētspējas paaugstināšanai. SIA “Aloja Starkelsen” ir vienīgais kartupeļu cietes ražotājs Latvijā. Tas strādā tikai ar pārbaudītiem, uzticību ieguvušiem Latvijas kartupeļu audzētājiem. Kartupeļu cietes ražotājs izceļas ar labi pārdomātu ražošanas procesu un produktu kvalitātes kontroli ,” stāsta biedrības “Mārketinga padome” vadītāja Ingūna Gulbe.

SIA “Aloja Starkelsen” ir lielākais kartupeļu cietes ražotājs Baltijas valstīs. Uzņēmumā ir labi organizēta kvalitātes vadības sistēma, kas nodrošina ne tikai efektīvu uzņēmuma darbību, bet labi pārdomātu, pēc vienādiem principiem vadītu, izejvielu piegādātāju – kartupeļu audzētāju, kas iesaistīti NPKS produkta “Alojas kartupeļu ciete” ražošanā pārraudzību.

Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts (LVAEI)

x

Paroles atgadināšana