Horizontālās agrobiznesa

LLKA aicina piedalīties labdarības projektā "Paēdušai Latvijai"

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija (LLKA)
16.04.2010

LLKA ir atsaukusies labdarības organizācijas „Ziedot.lv” aicinājumam piedalīties labdarības projektā "Paēdušai Latvijai". Pārtikas banka „Paēdušai Latvijai” ir labdarības portāla „Ziedot.lv” pārtikas programma krīzes skartām ģimenēm, lai sniegtu atbalstu ikdienas pārtikas nodrošināšanā.


LLKA ir atsaukusies labdarības organizācijas „Ziedot.lv” aicinājumam piedalīties labdarības projektā "Paēdušai Latvijai".  Pārtikas banka „Paēdušai Latvijai” ir labdarības portāla „Ziedot.lv” pārtikas programma krīzes skartām ģimenēm, lai sniegtu atbalstu ikdienas pārtikas nodrošināšanā.
Piedaloties šajā akcijā, mēs visi kopīgi varam palīdzēt daļai krīzes skarto ģimeņu. Piedalīties nozīmē, ka asociācijas biedri savu iespēju robežās (nav minimāla skaita) nodrošina produktus īpaši sagatavotām paciņām. Mēs Asociācijas birojā šīs paciņas sakomplektēsim un tās tiks nogādātas labdarības organizācijām, kas paciņas izdalīs ģimenēm. Šāda veida paciņas akcijā "Paēdušai Latvijai" tiek komplektētas pirmo reizi. Katrā paciņā ietilpst 3 - 5 produkti. Pārtikas pakās vēlams iekļaut šādus produktus: putraimi, grūbas, rīsi, griķi, auzu pārslas, pelēkie zirņi, makaroni, milti, eļļa, gaļas vai zivju konservi, cukurs, sausais piens, sausais buljons, maize un tēja. Var tikt iekļauti arī citi pārtikas produkti, kas ātri nebojājas, piemēram, kartupeļi, medus, kafija, sāls, ievārījums, dažādi konservi, cepumi, žāvēti augļi, rieksti, saldumi, bezalkoholiskie dzērieni un citi produkti. Esam vienojušies ar akcijas rīkotājiem, ka varam iekļaut savās pakās arī sieru, biezpienu un citus izstrādājumus, kuriem nav ilgs glabāšanas termiņš.Šīs pakas tiks nogādātas ģimenēm vienas dienas laikā.
 
Produktus akcijai gaidām līdz š. g. 20. aprīlim LLKA birojā Rīgā, Republikas laukumā 2 - 312.
Produktus, kuriem ir īss glabāšanas termiņš, lūdzam atvest 20. aprīlī.

Papildu informācija pa tālruni 67027546 vai mob. 22592246 (Ilze Meržvinska).

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija (LLKA)

x

Paroles atgadināšana