Horizontālās agrobiznesa

"Trikāta KS" vadītājs Uldis Krievārs ievēlēts Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas valdē

AgroPols
15.06.2011

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas (LLKA) biedru sapulcē, kas notika  14. jūnijā, par asociācijas valdes locekli ievēlēts lauksaimniecības pakalpojumu piensaimnieku kooperatīvās sabiedrības "Trikāta KS" valdes priekšsēdētājs, premjera padomnieks lauksaimniecības jautājumos Uldis Krievārs, informēja  LLKA projektu vadītāja Ilze Meržvinska .

"Kopš Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas dibināšanas kooperatīva "Trikāta KS" pārstāvis nav darbojies asociācijas valdē. Patlaban, kad izveidots SIA "Latvijas Piens" un sākts projekts par jaunas, kooperatīviem piederošas piena pārstrādes rūpnīcas būvniecību Jelgavā, "Trikāta KS", kas ir viens no "Latvijas Piens" dibinātājiem, pārstāvniecība ir ļoti nozīmīga," norādīja Krievārs.

U. Krievārs uzsvēra, ka Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijai jāturpina strādāt vēl aktīvāk un īpaši jāveicina kooperācija gaļas nozarē, jo tā pakārtoti ietekmē arī piena nozares attīstību Latvijā. Tāpat kā būtisku asociācijas turpmākās darbības virzienu viņš minēja arī aktīvāku lauksaimnieku kooperācijas popularizēšanu.

Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas valdes priekšsēdētājs ir lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības "Vidzemes agroekonomiskā kooperatīvā sabiedrība" direktors Indulis Jansons, viņa vietniece - kooperatīva "Piena ceļš" valdes priekšsēdētāja Ilze Aizsilniece. Valdē darbojas arī "Latraps" izpilddirektors Edgars Ruža, "Durbes grauds" valdes priekšsēdētājs Sandis Bēča, "Dundaga" valdes priekšsēdētājs Guntis Pirvits, "VTT-Dārzi" valdes priekšsēdētāja Ilze Rudzīte un liellopu audzētāju kooperatīva "ABC projekts" valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Vāgners.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana