Horizontālās agrobiznesa

Noslēgusies balsošana par aizvadītā gada labāko kooperatīvu

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija (LLKA)
14.03.2012

2. martā noslēdzās balsošana par gada labāko lauksaimniecības kooperatīvu LLKA organizētā konkursa „Gada labākais lauksaimniecības kooperatīvs” ietvaros. Kā zināms, lai noteiktu labākos lauksaimniecības kooperatīvus, laika posmā no 2012. gada 1. februāra līdz 2012.gada 2. martam lauksaimnieciskās produkcijas ražotāji tika aicināti balsot par, viņuprāt, labākajiem kooperatīviem.
Balsošana notika Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra birojos, Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes un Zemnieku saeimas birojos, Zemkopības ministrijā, kā arī Hipotēku bankas filiālēs, tāpat arī mājas lapā  http://balso.llka.lv . Balsošanas rezultātā tiks noskaidroti labākie kooperatīvi šādās nominācijās - „Gada uzticamākais kooperatīvs”, „Gada kooperatīvs izaugsmē”, „Reģiona labākais kooperatīvs”. Šogad ir bijusi necerēti liela lauksaimnieku atsaucība – internetā nobalsojuši trīs reizes vairāk lauksaimnieku, nekā tas bija aizvadītajā gadā, pārsniedzot 1000 balsotāju slieksni. Saskaņā ar interneta balsojumu vislielākā balsotāju aktivitāte ir novērojama Vidzemē un Latgalē. Informācija par rakstiski aizpildītajām anketām Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra birojos, Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes un Zemnieku saeimas birojos, Zemkopības ministrijā, kā arī Hipotēku bankas filiālēs būs pieejama vēlāk.
  Konkursa laureāti tiks paziņoti 30. martā Vecauces pilī. Šajā pasākumā tiks atzīmēti vairāki aktuāli šā gada notikumi – konkursa „Gada labākais lauksaimniecības kooperatīvs” laureātu godināšana, LLKA desmit gadu jubileja, Starptautiskā kooperatīvu gada atzīmēšana. 
  Šogad konkursu atbalsta Hipotēku banka,  uzņēmumi „Amazone", "SilJa", "CrossChem", „Agrera”, „Bayer”, „Augu aizsardzības serviss”, „Elagro Trade”, „Ar Agro", "Dojus Latvija", "Kontsoldis”, „Tallink Latvija”, zemnieku saimniecība „Melderi”, „Farming.lv”, žurnāls „Saimnieks LV”, žurnāls "Agro Tops” un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs.

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija (LLKA)

x

Paroles atgadināšana