Horizontālās agrobiznesa

Kooperatīvi un ražotāji aicināti iesaistīties LPKS „Saime"

Ilze Vabole, AgroPols
24.04.2012

Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība „Saime” (turpmāk tekstā - LPKS „Saime”) izveidojusi jaunu projektu, lai atbalstītu un attīstītu Latvijā audzētas produkcijas tirdzniecību veikalu tīkla „Maxima” veikalos, informēja LPKS „Saime” izpilddirektors Aldis Uzkalns. Projekta mērķis - dot iespēju patērētājam tikt pie ekoloģiskiem, garšīgiem un svaigiem Latvijas ražotāju lauku labumiem.

Šāds projekts jau veiksmīgi darbojas Lietuvā un to plānots tuvākajā laikā uzsākt arī Latvijā. LPKS „Saime” biedri ir Latvijas nozīmīgākie lauksaimniecības tirgus spēlētāji – lauksaimniecības kooperatīvi. LPKS “Saime” biedru vidū ir tādi kooperatīvi kā LPKS „Trikāta KS”, LPKS „Ziemeļoga”, LPKS „Zaļais grozs”, LPKS „Dundaga”. Taču laipni gaidīti visi Latvijas produkcijas audzētāji un ražotāji, kuri vēlas iesaistīties šajā projektā.

Uzkalns stāsta: "LPKS „Saime” mērķis ir apvienot Latvijas ražotājus un saimniecības, lai ar lepnumu prezentētu visu vietējo produktu klāstu. Ideja ir padarīt šo plašo preču izlasi ar gardākiem un ekoloģiskākiem lauku labumiem pieejamu tiem, kuri reti var izrauties ārpus Rīgas, taču ir vēlme iegādāties savai ikdienai svaigus un kvalitatīvus produktus. Mēs vēlamies dot cilvēkiem iespēju izdarīt izvēli par labu Latvijas precei un atbalstīt savus - Latvijas ražotājus.

Tieši tāpēc mēs aicinām piedalīties visus Latvijas ražotājus. Esiet laipni gaidīti LPKS „Saime”! Sīkāku informāciju var uzzināt, sazinoties ar mums - mēs pastāstīsim visu, kas Jūs interesē un atbildēsim uz visiem Jūsu jautājumiem.

Būsim kopā mūsu zemē!"

Projektu atbalsta Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome un Zemnieku saeima.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana