Ārzemju tirgos

"Rīgas tirdzniecības marka" Maskavas tirgū parādīšoties ap Ziemassvētkiem

Mārtiņš Vilemsons, Leta-Nozare
09.10.2009

Latvijā ražotie produkti ar vienotu logo "Rīgas tirdzniecības marka" Maskavā parādīsies ap Ziemassvētkiem, šodien žurnālistiem sacīja Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC). Ušakovs uzsvēra, ka nepieciešams ārzemēs reklamēt Rīgu, tādējādi gan veicinot Latvijas produkcijas noietu, gan piesaistot tūristus.


(Fragments) Latvijā ražotie produkti ar vienotu logo "Rīgas tirdzniecības marka" Maskavā parādīsies ap Ziemassvētkiem, vakar, 8.okt., žurnālistiem sacīja Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC).

Ušakovs uzsvēra, ka nepieciešams ārzemēs reklamēt Rīgu, tādējādi gan veicinot Latvijas produkcijas noietu, gan piesaistot tūristus.

Jau ziņots, ka septembra sākumā Ušakovs Maskavas vizītes laikā panāca vienošanos par Latvijā ražoto produktu tirdzniecību Maskavas tirdzniecības tīklos ar vienotu logo "Rīgas tirdzniecības marka", kas palīdzētu Latvijas un Rīgas ražotājiem palielināt savas produkcijas eksportu.

Ušakovs septembrī tikās arī ar zemkopības ministru Jāni Dūklavu un pārrunāja projekta "Rīgas tirdzniecības marka" attīstību.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana