Ārzemju tirgos

Maskavā notiekošajā pārtikas izstādē "Prodexpo" piedalīsies deviņi Latvijas uzņēmumi

Raivis Spalvēns, Nac.ag. LETA
26.01.2016

Šā gada februārī Maskavā notiekošajā starptautiskajā pārtikas un dzērienu izstādē "Prodexpo" piedalīsies deviņi Latvijas uzņēmumi, aģentūru LETA informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA).

"Prodexpo" šogad norisināsies Maskavā no šā gada 8.februāra līdz 12.februārim.

LIAA organizētajā nacionālajā stendā piedalīsies SIA "Rital D", SIA "Enhars", SIA "Pure Chocolate", SIA "Velte L", SIA "Daugavpils gaļas kombināts", SIA "Rāmkalni Nordeco", "Jaunkrasts", SIA "L.Ē.V." un SIA "Kronis".

Kā liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā, Latvijas nacionālo stendu izstādē "Prodexpo" izstrādās, uzstādīs un apkalpos SIA "Baltic Exposervice". Uzņēmums minēto pakalpojumus veiks par 28 765 eiro.

LETA jau ziņoja, ka "Prodexpo" ir vadošā Krievijas pārtikas un dzērienu izstāde, kura Maskavā norisināsies jau 23.reizi. 2015.gadā izstādē piedalījās 2000 dalībnieku no 65 valstīm.

Neskatoties uz Krievijas noteiktajiem importa ierobežojumiem, kuru ietekmē Latvijas pārtikas produktu eksports uz Krieviju ir ievērojami samazinājies, Krievija joprojām ir lielākais Latvijas eksporta partneris pārtikas rūpniecības sektorā, 2015.gada 1.pusgadā veidojot 29% no kopējā pārtikas produktu eksporta, norāda LIAA.

LIAA 100% apmērā segs izstādes platības nomas (platība atkarībā no dalībnieku skaita, bet ne vairāk kā 100 kvadrātmetru uz desmit kompānijām), stenda konstrukcijas izgatavošanas un uzstādīšanas izmaksas, kā arī uzņēmumu reģistrācijas maksu izstādē.

Nac.ag. LETA

x

Paroles atgadināšana