Ziņas no biznesa

Balsošana par "Gada cilvēks Latvijas Lauksaimniecības un pārtikas nozarē"


04.08.2009

Arī agrobiznesā aizsākas tradīcija celt gaismā cilvēkus, kas Latvijas lauksaimniecības un pārtikas nozares labā ieguldījuši krietnu daļu savu spēku, gudrības, zināšanas un patriotisma


Biedrība "Mārketinga padome" nāk klajā ar balvu "Gada cilvēks Latvijas lauksaimniecības un pārtikas nozarē", iedzīvinot tradīciju, kura turpmāk ik gadu uzspodrinās un cels gaismā tos cilvēkus, kas Latvijas lauksaimniecības un pārtikas nozares labā ieguldījuši krietnu daļu savu spēku, gudrības, zināšanas un patriotisma.

Apbalvojuma piešķiršanas mērķis ir veicināt Latvijas lauksamniecības un pārtikas uzņēmumu un to ražoto pārtikas produktu atpazīstamību un popularitāti kā pārtikas nozares speciālistu, tā patērētāju vidū, kā arī informēt par labākajiem pārtikas nozares sasniegumiem un celt tās prestižu sabiedrībā, paaugstinot iedzīvotāju motivāciju lietot Latvijā ražotos pārtikas produktus.

Šajā gadā balvu, saskaņā ar nolikumu (pieejams mājas lapā www.karotite.lv), pasniegs sekojošās nominācijās - "Gada cilvēks eksportā", "Gada cilvēks inovācijās", "Gada cilvēks izaugsmē" un "Gada cilvēks zīmolvedībā". Informācija par balsošanu, balvas kandidātiem un ieguvējiem katrā nominācijā un norisi tiks publicēta interneta mājas lapā: www.karotite.lv.

Aicinām Latvijas iedzīvotājus un nozares speciālistus aktīvi piedalīties balsošanā, kas norisināsies no 17.jūlija līdz 4.augustam interneta mājas lapā: www.karotite.lv, lai noteiktu gada balvas uzvarētājus jau minētajās nominācijās. Mājas lapā ir iespēja nobalsot par kandidātiem, kurus izvirzījušas lauksaimniecības un pārtikas nozares asociācijas.

2009.gada 5.-6.augustā Biedrības izveidotā ekspertu komisija izvērtēs balvas saņemšanai pieteiktos kandidātus un balsos par tiem, kā rezultātā ekspertu komisijas lēmums un mājas lapā fiksētie balsojumi attiecībā 50:50 sastādīs gala vērtējumu.

Balva tiks pasniegta 2009.gada 7.augustā pasākuma "Nācu ēsti, nācu dzerti, nācu jautri padejot" Rīgā, Vērmanes dārzā, atklāšanas ceremonijas laikā, uz kuru laipni aicināti visi Latvijas pārtikas produktu patērētāji un interesenti.

"Visi mūsu lauksamniecības un pārtikas uzņēmumu vadītāji un vadošie speciālisti, ik dienu realizējot dzīvē savas ieceres un sapņus, ir pelnījuši visaugstāko ieguldītā darba novērtējumu, ko apliecina arī Latvijas pārtikas produktu augstā kvalitāte, sortimenta daudzveidība un patērētāju izvēle par labu šiem produktiem. Biedrības "Mārketinga padome" balva, kas svinīgi tiks pasniegta tieši pārtikas svētku laikā, vēlreiz apliecinās to saņēmušo cilvēku neatsveramo ieguldījumu Latvijas lauksamniecības un pārtikas nozares izaugsmē, pasakot par to "lielu paldies"", tā Mārketinga padomes vadītāja Ingūna Gulbe.

Papildu informācijai:

 



Atbildīgais
Biedrība "Mārketinga padome" un LVAEI LTVC

Izziņas
Projektu vadītājs Māris Kļaviņš, mob.tālr.26389955

Andra Ūdre, Sabiedrisko attiecību speciāliste, Mob.tālr.: 29441332

E-pasts: andra@lvaei.lv

Mārketinga padome

x

Paroles atgadināšana