Citas ziņas sadaļā
Vadošie Latvijas kooperatīvi Latraps un VAKS izveidojuši jaunu uzņēmumu ASNS Ingredient ar mērķi Jelgavā būvēt dzelteno zirņu proteīna ražotni
«Latraps» sadarbībā ar vācu «Pfeier & Langen» attīstīs zirņu proteīna ražotni Jelgavā
SCE E-Piim jaunā rūpnīca sākusi darbu. Un Orklas jaunā cepumu fabrika arī
LATRAPS spēks aug augumā
Lauksaimnieku kooperatīvi pērk ostas termināli
"Rīgas Dzirnavnieks" auzu audzēšanas programmā šogad piedalīsies 30 zemnieku saimniecības
Iecienītajam konditorejas zīmolam "Staburadze" jauna vizuālā identitāte
"Laima" piedalās lielākajā Krievijas pārtikas un dzērienu izstādē
"Maxima Latvija" par 50% samazina gurķu importu, dodot priekšroku vietējai produkcijai
Aldaru ieguldījums novērtēts
Ziņas no biznesa"Spilva" paplašina savu produktu spektru, ienākot arī sulu un tēju tirgūAndris Bebrs, AgroPols
07.08.2009 "Spilvas" stratēģiskā attīstība šajā gadā virzīta uz produkcijas klāsta paplašināšanu Latvijas tirgū. "Spilva" cer, ka cilvēki novērtēs jaunās "Spilvas" sulas un to ērto iepakojumu litra tetrapakās.<o:p></o:p> Šovasar "Spilva" iegādājās tējas, garšvielu un pārtikas piedevu ražotājuzņēmumu "Latplanta". Kļūstot par uzņēmuma "Latplanta" īpašnieku, "Spilva" startē arī tēju un garšvielu segmentā, palielinot patērētāju iespējas izvēlēties no plaša un bagātīga produkcijas klāsta. <o:p></o:p> Jaunu produkcijas kategoriju apgūšanu atvieglo arī šovasar atklātais Loģistikas centrs, kura ietilpība un eletronizētā uzskaites sistēma ļauj ievērojami ātrāk un efektīvāk organizēt piegādes un uzglabāt produkciju. <o:p></o:p> Ēdienu un ēdiena piedevu ražotājuzņēmums "Spilva" ir viens no vadošajiem augļu un dārzeņu pārstrādes uzņēmumiem Baltijā, kas savu produkciju realizē arī eksporta tirgos gan rietumos, gan austrumos. Latvijas tirgū 2008. gadā ir pārdoti 86% "Spilvas" saražotās produkcijas, bet 14% produkcijas eksportēts. Lielākais eksporta apjoms sasniedza kaimiņvalstis: Krieviju (6% no kopējā produkcijas apjoma); Igauniju (3%); Lietuvu (3%). Uzņēmuma sortimentā ietilpst desmit ēdienu un ēdiena piedevu kategorijas: tomātu mērces un kečupi; majonēzes; dresingi; konservēti dārzeņi; ievārījumi un deserti; mārrutki un sinepes; zupas un otrie ēdieni; sulas; tējas; garšvielas. |