Ziņas no biznesa

Pareizais ceļš

Jana Gavare, Dienas Bizness
04.09.2009

Laikrakstā "Dienas Bizness" rakstīts, ka "Pure Food" dibinātājs Aivars Žimants šogad pelnīti atzīts par Gada cilvēku pārtikas nozarē Latvijā. Viņš apgalvo, ka peļņa viņa uzņēmējdarbībā nekad nav bijis galvenais. "Mana prioritāte ir cilvēciskās attiecības un attieksme, viss pārējais ir pakārtots," teic A. Žimants. Pašlaik "Riga Food" mēnesī saražo ap 800 t ievārījuma, bet viena no pirmajām uzņēmuma profesionālajām iekārtām ir 50 litru tilpuma katliņš, kas iegādāts pirms 16 gadiem. Sākumā uzņēmumā bijuši tikai seši darbinieki, tagad jau - 170. Ievārījuma biznesa ideja sākusies ar to, ka radās vajadzība pārstrādāt Pūres dārzkopības stacijā izaudzētās ogas, kuras nebija iespējams pārdot svaigas. "Pure Food" īpašnieks ir pārliecināts, ka viņu pavada veiksme.

Dienas Bizness

x

Paroles atgadināšana