Ziņas no biznesa

Latvija plaši pārstāvēta izstādē World Food Moscow 2009

Andra Ūdre, Mārketinga padome
14.09.2009

Izstāde „World Food Moscow” notiek katru gadu kopš 1992. gada un tā ir lielākā starptautiskā pārtikas izstāde Krievijā ar stabilu reputāciju un tradīcijām, kura šogad norisinās jau astoņpadsmito reizi un izvietota Maskavas lielpilsētas Ekspocentrā. Šogad izstāde norisinās laikā no 15.-18. septembrim un tā ir lieliska iespēja, kā virzīt savu produkciju, attīstīt zīmolus, izzināt tirgu, kā arī satikt neskaitāmus cilvēkus un nodibināt noderīgus kontaktus tālāka biznesa attīstībai.

“Visas pasaules pārtikas” izstāde Maskavā aizņem 23 384 kv.m.platību, tajā piedalās vairāk kā 1326 uzņēmumu ar savu produkciju no 63 pasaules valstīm un 57 nacionālajiem paviljoniem, apmeklētāju skaits pārsniedz 56 tūkstošus. Vairāk informācijas mājaslapā http://www.world-food.ru.

“Starptautiskā pārtikas izstāde „World Food Moscow” pārstāv ļoti nopietnus Krievijas tirgus spēlētājus, kas sevi pierādījuši jau daudzkārtīgi, gan arī dod iespēju pievienoties jauniem spēlētājiem, kas vēlas attīstīties un aktīvi strādāt Krievijas pārtikas ražošanas tirgū”, komentē Biedrības “Mārketinga padome” direktore Ingūna Gulbe.

Savu dalību „World Food Moscow” Latvijas pārstāvētajā kopstendā, kuru organizē biedrība Mārketinga padome sadarbībā ar Latvijas Valsts Agrārās ekonomikas institūtu (LVAEI) un LR Zemkopības ministriju, īstenojot lauksaimniecības tirgus veicināšanas programmu par atbalstu mārketinga pasākumiem ārvalstu tirgos pieteikušas un atbalstu saņem sekojošas kompānijas:

- LSEZ SIA "PK INVEST"- zivju konservi, 12 kv.m.,

- LSEZ SIA "Kolumbija"- zivju konservi, 12.kv.m.,

- SIA "LIPO"- saldumu ražošana, 6 kv.m.,

- SIA "Kronis"- dārzeņu, augļu un ogu konservi, 6-9 kv.m.,

- SIA "Unda"- zivju konservi, 14 kv.m.,

- SIA "Baltās naktis"- cepumi, sausiņi, 9 kv.m.,

- SIA "Velte-L"- delikatešu piedevu ražošana, 6-9 kv.m.,

- SIA "Latfood"- čipši, peletes, 9 kv.m.,

- SIA "Kuršu zeme"- zivju un gaļas konservi, 9 kv.m.

Paralēli tam Biedrība “Rīgas šprotes” ir piesaistījušas ES Zivsaimniecības fondus un Latvijas Zivrūpniecības stendā būs vairākas zivju pārstrādes kompānijas. Biedrības Rīgas Šprotes biedri - SIA “Rānda”, SIA “Sabiedrība IMS”, SIA “Gamma A”, A/S “Brīvais vilnis”, SIA “Karavela”, SIA “Līcis 93”. Kopā paredzēta ir 8 uzņēmumu dalība.

Izstādi apmeklēt plāno un atbalstu saņemt 25%: SIA "Pure food".

2008. gadā izstādē no Latvijas piedalījās „Velte-L” ar ēdienu piedevām un delikatesēm, A/S „Brīvais vilnis”, SIA „Melnsils”, SIA „UNDA”, SIA „Sabiedrība IMS”, SIA „Karavela”, LSEZ SIA „Kolumbija”, SIA „Līcis-93” un SIA „Gamma-A” ar zivju pārstrādes produktiem.

Mārketinga padome

x

Paroles atgadināšana