Ziņas no biznesa

Maiznīca "Liepkalni" atbalsta jaunas un radošas idejas

Preses relīze, Leta-Nozare
09.10.2009

Maiznīca "Liepkalni" vienmēr ir atbalstījusi radošus risinājumus un idejas, kuras atklāj ikviena individuālo talantu. Šoreiz runa ir par radošu un oriģinālu vērtību - pašu darinātiem tērpiem un aksesuāriem. Maiznīca "Liepkalni" piedalās Latvijas jauno talantu atklāšanā, atbalstot TV3 ziņu rubrikas "Stils bez Tabu"" rīkoto konkursu "Naivisms modē", kura galvenā ideja ir aicināt entuziastus, bez profesionālās izglītības apģērbu dizaina specialitātē, parādīt plašākai publikai pašu darinātus tērpus un aksesuārus.

Konkursa darbu iesniegšanas termiņš bija 27. septembris. Atlasītie finālisti savus tērpus demonstrēs 12. oktobrī, plkst. 18.00, izstāžu zālē "D.Fab.", Rīgā. Finālistus vērtēs "Silts bez Tabu" pieaicināta žūrija: Latvijas modes mākslinieki, stila žurnālu redaktori un citas radošās personības. Ielūgumus uz pasākumu viesi saņēma atraktīvā un zīmīgā veidā - pievienotu smaržīgam "Liepkalnu" rupjmaizes kukulītim, simbolizējot roku darbu, pamatvērtības, raženumu un darba tikumu.

Tāpat maiznīca "Liepkalni" noslēguma pasākumā pasniegs balvas nominētajiem tērpiem. "Gan pašam pasākumam, gan pasniegtajām balvām jābūt atraktīvām un radošu ideju bagātām, tāpēc cepsim kaut ko pavisam jaunu - pamatīgus, ar rokām darinātus rupjmaizes kliņģerus", saka maiznīcas "Liepkalni" sortimenta speciāliste Līga Čākure. Pasākumam piegaršu dos arī "Liepkalnu" rupjmaize, kuru izbaudīt varēs ikviens pasākuma viesis.

Maiznīcas "Liepkalni" finanšu radītāji

Maiznīcas "Liepkalni" apgrozījums pagājušajā gadā kopā bija 3 miljoni latu. Šī gada pirmajā pusgadā apgrozījums samazinājās 10% robežās.

Par maiznīcu "Liepkalni"

Maiznīca "Liepkalni" darbojas dažāda veida maizes un konditorejas izstrādājumu ražošanā un tirdzniecībā. Pamatā tiek cepta rudzu maize pēc gadsimtiem senām latviešu maizes cepšanas tradīcijām - plaucējot jeb salinot koka muciņās, tad ilgstoši raudzējot līdz 30 stundām un klaipiņus veidojot ar rokām. Maiznīca piedāvā vairāk nekā 50 maizes izstrādājumu veidu, kā arī cepumus, rīvmaizes, smalkmaizītes, pīrādziņus, kūkas un tortes.

"Liepkalnu" maize tiek cepta četrās ceptuvēs: Vidzemē - Rūjienā un Valmierā, Pļaviņu novads, Klintaines pagasta "Liepsalās" un Talsu novada Valdgales pagastā. Ražotnes darbojas atbilstoši ES prasībām gan kvalitātes, gan sanitārajā un higiēnas ziņā, tādā veidā garantējot drošu un kvalitatīvu produkta ražošanu. "Liepkalni" ir arī Latvijas Maiznieku biedrības biedrs. Ražotne Valmierā ir saņēmusi Kvalitātes vadības sistēmas sertifikātu EN- ISO 9001:2000 un Pārtikas drošības sistēmas HACCP sertifikātu.

Produkcija ar Liepkalnu preču zīmi ir pieejama vairāk nekā 600 tirdzniecības vietās Vidzemē, Kurzemē, Zemgalē un Latgalē, tādejādi nodrošinot piegādes visiem Latvijas reģioniem.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana