Ziņas no biznesa

Efektīvas pārvaldības gada balvu ieguvuši VZD, Līvānu novada dome un SIA "Dziedniecība"

Daiga Grūbe, Leta-Nozare
09.10.2009

Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) un Valsts kancelejas veidoto efektīvas pārvaldības gada balvu ieguvuši Valsts zemes dienests (VZD), Līvānu novada dome un SIA "Dziedniecība", aģentūru LETA informēja balvas dibinātāji.


(Fragments) Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) un Valsts kancelejas veidoto efektīvas pārvaldības gada balvu ieguvuši Valsts zemes dienests (VZD), Līvānu novada dome un SIA "Dziedniecība", aģentūru LETA informēja balvas dibinātāji.

Katru gadu efektivitātes balva tiek piešķirta par kādu no pārvaldības jomām. Ņemot vērā, ka organizācijas pašlaik aktīvi strādā pie savas nākotnes perspektīvu nodrošināšanas, šis gads ir veltīts efektivitātes novērtēšanai, vadot organizācijas pārmaiņas un finanses, norāda balvas iniciatori.

Labās prakses piemērus katrā gada balvas kategorijā izvirzīja sadarbības partneri: valsts pārvaldē - Valsts kanceleja, pašvaldībām - Latvijas Pašvaldību savienība (LPS), uzņēmumu kategorijā - LDDK sadarbībā ar "Lursoft".

LDDK ģenerāldirektore Elīna Egle norāda, ka šogad tiek sveikti uzņēmumi, kas ekonomiskās lejupslīdes apstākļos ir spējuši mobilizēties un nodrošināt savu konkurētspēju, pārdomāti un atbildīgi vadot pārmaiņas, finanšu un cilvēkresursus.

Uzņēmumu kategorijā, ņemot par pamatu pozitīvus un pieaugošus finanšu rādītājus pēdējo trīs gadu laikā, kā arī 2009.gada pirmās puses finanšu rezultātus, efektīvas pārvaldības balvai žūrija bija izvirzījusi arī uzņēmumus AS "Grindeks" un AS "Agrofirma Tērvete". Specbalvas uzņēmumi saņēma no laikrakstiem "Lietišķā Diena" un "Dienas Bizness".

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana