Ziņas no biznesa

Anugas izstādē 5 uzņēmumi no Latvijas

Andra Ūdre, Mārketinga padome
11.10.2009

Sestdien, 10.oktobrī sākās starptautiskā pārtikas izstāde "Anuga", kura notiek katru 2.gadu. Izstāde "Anuga 2009" norisināsies Ķelnē, Vācijā no 2009.gada 10.- 14.oktobrim. Izstāde pasaules mērogā zināma kā informācijas un kontaktu birža. Tā sadalīta pa 10 produktu grupām: gaļas paviljons, saldēto dārzeņu paviljons, piensaimniecības preču paviljons, dzērienu paviljons u.c. Anugas izstāde notiek katru 2.gadu. 2007.gadā izstādē piedalījās 6 795 dalībnieki no 96 valstīm, to apmeklēja 163 348 apmeklētāji. Sīkāku informāciju par izstādi iespējams saņemt izstāžu rīkotājsabiedrības mājas lapā: www.anuga.de

Kā jau ierasts, Biedrība Mārketinga padome sadarbībā ar Latvijas Valsts Agrārās ekonomikas institūtu (LVAEI) un LR Zemkopības ministriju, īstenojot lauksaimniecības tirgus veicināšanas programmu par atbalstu mārketinga pasākumiem ārvalstu tirgos, piedāvā subsīdiju kopstenda dalībniekiem- – līdz 100% no izstādes "Anuga 2009" laukuma īres maksas. Uzņēmumiem tiek organizēts vienota dizaina kopstends, apmaksāta daļa platības, izdots informatīvs materiāls par kopstenda dalībniekiem.

Šogad Latviju Anugas izstādē pārstāv sekojoši uzņēmumi:

- SIA "Pērnes L";

- SIA "Pure food";

- SIA "Baltās naktis";

- A/s "Brīvais vilnis";

- SIA "Karavela".

"Uzņēmumiem ir būtiski atrasties savas nozares augsā līmeņa pasākumā. "Anugas" izstāde šogad apliecina, ka labi pārdomātās, tirdzniecībā orientētās izstādes ideja piesaista dalībniekus pat tai laikā, kad katra individuālā komersanta vērtība ir rūpīgi izsvērta", komentē biedrības "Mārketinga padome" vadītāja Ingūna Gulbe.

Vācijas izstāde "Anuga" ar tās plašo un rūpīgo ēdienu un dzērienu atlasi, ir galvenā izplatīšanas un tirdzniecības vieta ēdienu industrijas pārstāvjiem. Tādēļ tā paredzēta ne tikai tirgus pircējiem, bet arī ēdienu servisa un piegādes tirgum, kā arī tikai tiem, kas uzsāk aktīvās biznesa gaitas. Šīs mērķauditorijas ļoti labi papildina viena otru un piedāvā izstādīt kompānijas ar dažādu piedāvājumu klāstu.

"Anuga", kā pasaules svarīgākā ēdienu un dzērienu tirdzniecības izstāde, bauda cieņu un atzinību gan no izstādes dalībniekiem, gan apmeklētājiem. Tas nozīmē, ka šī izstāde ir ideāla vieta, kur sevi pierādīt ar lielisku prezentāciju. Šajā izstādē var satikt visus nacionālos un internacionālos augstākā līmeņa tirdzniecības, ēdienu servisa un piegādes pārstāvjus vienuviet.

Mārketinga padome

x

Paroles atgadināšana