Lielākās aktivitātes - brīvdienās

Izstādes atklāšanas dienā apmeklētāju nebija daudz. Taču vēl jau visas iespējas cilvēku pieplūdumam bija piektdien un sestdien. Tieši tad bija paredzētas dažādas aktivitātes, kā, piemēram, varēja aplūkot alpakas no Cēsu rajona zemnieku saimniecības «Rakši» un vizināties ar lamām. 10. oktobrī bija paredzēts vēl kāds nebijis pasākums - Ķekavas novada domes balvas izcīņa pajūgu braukšanā. Visai plaša 8., 9. un 10. oktobrī bija semināru programma, kas lielākoties veltīta zaļam dzīves veidam - kā, piemēram, vēja un saules enerģijas izmantošanai elektrības ieguvē, izmantojot rapšu eļļu vai biodīzeli un vēl citām interesantām tēmām.

Izstādē bija pārstāvēti visi lielākie lauksaimniecības tehnikas tirgotāji, jaunpienācēju vidū - celtniecības firma «Ruuki». Izstādē pirmo reizi piedāvāja lietotu tehniku līzingā. Pie ieejas izstādē apmeklētāji varēja izmēģināt SIA «AV Transports» skrejriteņus, veloriteņus, elektroautomobiļus, elektroskūterus.

Runājot par preses jaunumiem lauksaimniekiem, izstādē tika piedāvāts izdevums par zirgiem un jātnieku sportu. Žurnāls «Zirgu Pasts» ik mēnesi sola informēt par sacīkstēm ar zirgiem saistītajos sporta veidos.