Ziņas no biznesa

Pilngraudu pārslu ražotājs "Milzu!" saņem Bio sertifikātu un sāk bioloģiski sertificētu rudzu pārslu ražošanu

AgroPols
02.11.2015

Pēc šoruden saņemtā bioloģiskā sertifikāta vienīgais pilngraudu pārslu ražotājs Latvijā SIA MILZU! ar 3.novembri uzsāk četru dažādu BIO rudzu pārslu produktu ražošanu, piedāvājot Latvijā vēl nebijušu pilngraudu pārslu veidu - pārslas bez jebkādām piedevām, tajā skaitā cukura. Uzņēmums plāno BIO sērijas produkciju aktīvi pieteikt tādos eksporta tirgos kā Igaunija, Lietuva, Baltkrievija, Vācija un arī Zviedrija. Pusotra gada laikā uzņēmums plāno sasniegt 1 miljonu apgrozījumu izvēlētajos eksporta tirgos.

Kopš pagājušā gada septembra SIA "MILZU!" Latvijas tirgū piedāvā 7 dažādu pilngraudu pārslu veidus, savukārt no šī gada augusta šis sortiments pieejams arī Igaunijas lielveikalos SELVER, Stockmann, Konsum un Maksimarket. Jaunā BIO sērija, kurā ietilpst 4 dažādi rudzu pārslu produkti, jau ar 3.novembri būs pieejami RIMI un SKY lielveikalos Latvijā. Jaunā rudzu pārslu produkcija tiek ražota tikai no bioloģiski sertificētās saimniecībās iegūtiem rudziem un citām sastāvdaļām. SIA "MILZU!" gan Latvijas tirgū, gan arī eksporta tirgos kā nozīmīgu inovāciju piedāvās tieši rudzu pārslas bez piedevām.

SIA "MILZU!" īpašnieks un saimnieks Enno Ence: "MILZU! pilngraudu pārslas Latvijas lielveikalos ir pieejamas nu jau nedaudz vairāk kā gadu, un pa šo laiku esam gan lutināti ir augstu novērtējumu par mūsu ražotajām pilngraudu pārslām, gan arī esam saņēmuši jautājumus, vai plānojam startēt BIO segmentā, kā arī Latvijas iedzīvotājus ir interesējis tas, vai MILZU! būs arī bez cukura. Ņemot vērā to, ka saskatām potenciālu eksporta tirgus, šīs iniciētās lietas lēmām realizēt dzīvē. Vienlaikus ar BIO rudzu pārslām bez cukura, ar 3.novembri piedāvājam arī BIO rudzu pārslas ar medu, kā arī divi BIO pārslu veidi bērniem - BIO rudzu Veiklums un BIO rudzu Prāts."

Līdz ar jaunajiem produktiem MILZU! piedāvā 11 dažādus pilngraudu pārslu veidus - MILZU! Prieks, MILZU! Prāts, MILZU! Veiklums, MILZU! Spēks, MILZU! Rudzi ar medu, MILZU! Rudzi ar smiltsērkšķi, MILZU! Rudzi ar dzērvenēm un 4 BIO sērijas pārslu veids.

SIA MILZU! ir ģimenes uzņēmums, kas ražo pilngraudu brokastu pārslas no Baltijas reģionā iegūtām sastāvdaļām. Uzņēmums nodarbina 8 cilvēku komandu. 2014. gada apgrozījums sasniedza 248 tūkstoši eiro.

Informāciju sagatavoja Enno Ence, SIA "Milzu!" saimnieks.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana