Ziņas no biznesa

Pērtiķa gadā "Banana ņamma" - "Skrīveru Gotiņa" ar banāniem

Dace Vītoliņa, SIA "Skrīveru saldumi"
04.12.2015

Par godu nākamajam Pērtiķa gadam Sia "Skrīveru Saldumi" laiduši klajā konfektes "Skrīveru Gotiņa" ar banāniem "BANANA ŅAMMA", tā ir lieliska dāvana, vai iespēja sevi palutināt visu 2016.gadu. "Šo produktu uzsākām ražot, domājot par jauno Pērtiķa gadu, par gardām, neparastām un vērtīgām dāvanām mūsu mīļajiem. "BANANA ŅAMMA" ir ļoti mīļa un skaista dāvana, tā ir noformēta piena pudelē, lai uzsvērtu konfektes galveno sastāvdaļu BIO pienu, kā arī, lai svaigās un staipīgās konfektes nesaspiestos un ilgāk būtu svaigas", stāsta uzņēmuma valdes locekle Sintija Audziša.

Konfektes "Skrīveru Gotiņa" tiek ražotas Latviešu uzņēmumā "Skrīveru saldumi", un to ražošanā ir saglabāta īstā, tradicionālā un autentiskā recepte.

Konfektes "Skrīveru Gotiņa" galvenās sastāvdaļas ir augstvērtīgs Latvijas BIO piens, sviests un cukurs. Vārīšanas procesā no tām rodas skaista, brūna, apetelīga karamele, kurai pievienojot sīrupu, kaltētus banānus un šķipsniņu vaniļas, iegūst gardo konfekti, kas nevar atstāt vienaldzīgu nevienu kārumnieku!

Katra jauna produkta izstrāde un ieviešana ir darbietilpīgs process. Uzņēmumā nemitīgi notiek attīstība, to apliecina uzņēmuma vēlme ieviest BRC Global Standard - Food prasības.

Par šīm konfektēm būs sajūsmā izsmalcinātu saldumu pazinēji un, protams, ka tās neatstās vienaldzīgus īstus veselīgu Saldumu Mīļotājus-Neparastu dāvanu medniekus!

"BANANA ŅAMMA" šonedēļ varēs iegādāties Skrīveros, Daugavas ielā 82, Rīgā, Kalnciema ielā 32 a, t/c "Origo" 1.stāvā B tunelī, un Jelgavā t/c "Pilsētas Pasāža", kā arī pie mūsu tiešās tirdzniecības menedžeriem un veikalos visā Latvijā.

SIA "Skrīveru saldumi"

x

Paroles atgadināšana