Ziņas no biznesa

Pirmie jaunās ražas Mārupē audzētie tomāti no 9. aprīļa "Maxima Latvija" veikalos

Jānis Beseris, Maxima Latvija
08.04.2016

No sestdienas, 9. aprīļa, trijos lielākajos "Maxima Latvija" veikalos iedzīvotājiem būs iespēja iegādāties Mārupē audzētus jaunās ražas sarkanos tomātus.

Tomāti būs pieejami "Maxima XXX" veikalos Rīgā - K.Ulmaņa gatvē 88a, A.Deglava ielā 67 un Slokas ielā 115. Savukārt nākamnedēļ jaunās ražas Mārupes tomāti būs pieejami arī pārējos veikalos - sākumā "Maxima XX" veikalos, bet līdz nākamās nedēļas beigām - arī pārējos veikalos.

Līdz šim veikalos bija pieejami vietējie tomāti, kas auguši "Getliņi EKO" un "Mežvidu" siltumnīcās. Savukārt importa tomāti bija atvesti no Holandes un Spānijas.

"Pavasaris ir laiks, kad arvien vairāk vietējo jaunās ražas dārzeņu pilda veikalu plauktus, ko novērtē arī pircēji, jo arvien vairāk izvēlas tieši Latvijā augušos dārzeņus. Jau šobrīd "Maxima Latvija" veikalos pieejami salāti podiņos, garie gurķi, kā arī lauku gurķi un pavisam drīz šiem dārzeņiem vēl pievienosies arī citi," stāsta "Maxima Latvija" Mārketinga vadītāja Zane Kaktiņa.

Sarkano tomātu cena "Maxima Latvija" veikalos būs 4,69EUR/kg. Šie tomāti audzēti SIA "Mārupes Siltumnīcas" siltumnīcās, kas ir lielākais zemstikla dārzeņu audzētājs Latvijā.

Maxima Latvija

x

Paroles atgadināšana