Ziņas no biznesa

Zīmols "Gutta" laiž klajā animācijas filmu "Lupatiņi" tēliem veltītu produktu līniju

Andris Zeļenkovs, SIA "Orkla Foods Latvija"
12.05.2016

Latviešu animācijas filmu tēliem - Lupatiņiem - veltītu nektāru ražošana uzsākta 5.maijā. "Lupatiņi" ir Latvijā veidotas un iecienītas animācijas īsfilmas, kas novērtētas un ieguvušas atzinību starptautiskos bērnu filmu festivālos un saņēmušas balvu "Lielais Kristaps" Latvijā.

"Šogad zīmols "Gutta" ir uzsācis veiksmīgu sadarbību ar "Lupatiņiem", jau kopš marta atbalstot animācijas filmu programmas "Lupatiņi un draugi" demonstrēšanu visā Latvijā. Bet tagad, lai filmu baudīšana būtu vēl aizraujošāka, zīmola "Gutta" tehnologi ir pagatavojuši īpašus "Lupatiņu" nektārus, kuru iepakojumu rotā iecienītie animācijas filmu tēli - Lupatiņi," informē zīmola "Gutta" pārstāve un uzņēmuma "Orkla Foods Latvija" mārketinga direktore Dana Erciņa-Užāne.

"Lupatiņi" ir stāsti par četriem auduma bērniņiem - Zeķīti, Cimdiņu, Lakatiņu un Spilventiņu, kuri kopā ar gudro Kaķi dzīvo skaistā auduma mājiņā un iepazīst pasauli. Jaunākajās filmās Lupatiņi pēta dažādas dzīvei noderīgas lietas - kāda mājiņa būtu vispiemērotākā mājdzīvniekam, kur dzīvo ziema, vai var izārstēties, ēdot konfektītes, ar ko būtu interesanti precēties, - un noskaidro, kurš no viņiem prot vislabāk noslēpties. Animācijas filmas "Lupatiņi" paredzētas pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem.

"Lupatiņu" animācijas īsfilmas izrādītas vairāk nekā 70 starptautiskos bērnu filmu festivālos visā pasaulē un saņēmušas godalgas prestižos animācijas filmu festivālos ASV un Ķīnā, kā arī pašmāju "Lielo Kristapu" par labāko animācijas filmu mākslinieku 2012.gadā. Animācijas filmu "Lupatiņi" veidotāji ir studija "Atom Art". "Lupatiņu" stāstus radījuši dzejniece Inese Zandere, režisors Edmunds Jansons, mākslinieks Reinis Pētersons, komponists Jēkabs Nīmanis, aktieris Kaspars Znotiņš u.c.

"Gutta" ir Baltijas valstīs pazīstams augļu un dārzeņu sulu, nektāru un sulas dzērienu zīmols. "Gutta" produkcijas ražošanas procesu nodrošina moderns aprīkojums, kas pilnībā atbilst mūsdienu ražošanas standartiem, sniedzot visaugstāko kvalitāti un uzticamību "Gutta" produkcijai. Rūpnīca strādā ar "Tetra Pak" iekārtām, kas ir pasaules līderis iepakošanas nozarē.

"Orkla Foods Latvija" ir viens no modernākajiem un lielākajiem ēdienu, ēdiena piedevu un sulu ražotājiem Latvijā un arī Baltijas valstīs. Uzņēmums ar nosaukumu "Orkla Foods Latvija" strādā kopš 2015. gada decembra, kad tika pabeigta "Orkla" grupai piederošo kompāniju SIA "Spilva" un AS "Gutta" apvienošana vienā uzņēmumā. Jau vairāk nekā 20 gadus Latvijā un arī tās kaimiņvalstīs ir pazīstami un iecienīti uzņēmuma zīmoli un produkti, kas pieejami tādās kategorijās kā tomātu mērces un kečupi, majonēzes, dresingi, konservēti dārzeņi, ievārījumi un deserti, mārrutki un sinepes, zupas un otrie ēdieni, garšvielas, sulas un nektāri.

Informāciju sagatavoja Andris Zeļenkovs, "Orkla Foods Latvija" sabiedrisko attiecību konsultants.

SIA "Orkla Foods Latvija"

x

Paroles atgadināšana