Ziņas no biznesa

"Rimi" veikalos sāk tirgot jaunās ražas vietējos cukīni, kabačus, kolrābjus un kāpostus

Inga Bite, Rimi Latvia
13.06.2016

Sākot ar ceturtdienu, 9.jūniju, lielākajos Rimi veikalos pircējiem ir iespēja iegādāties pirmos Latvijā audzētos jaunās ražas dārzeņus - cukīni, kabačus, kolrābjus un kāpostus. Savukārt nedēļas beigās veikalu sortimentā nonāks arī vietējie zaļie zirnīši. Labo laikapstākļu dēļ vietējie kāposti šogad Rimi lielveikalu plauktos ir nonākuši pāris nedēļas ātrāk nekā pērnajā gadā.

Jaunās ražas dārzeņus Rimi veikaliem piegādā divas vietējās kooperatīvās sabiedrības - Mūsmāju dārzeņi un Baltijas dārzeņi.

"Kāposti, kabači un citi dārzeņi ir ikvienas veselīgas maltītes pamatā, tādēļ esam lepni, ka varam saviem pircējiem piedāvāt svaigus un vitamīniem bagātus pašmāju jaunās ražas dārzeņus gandrīz uzreiz, kad tie tiek novākti no lauka. Turpmākajās nedēļās jaunās ražas sortimentu papildinās arī vietējie ziedkāposti, lielās pupas un savojas kāposti," informē Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.

Pašlaik Rimi Latvia tīklā ir 119 trīs formātu veikali: 31 Rimi hipermārkets, 43 Rimi lielveikali un 45 zemo cenu veikali Supernetto. Rimi un Supernetto veikali darbojas 27 Latvijas pilsētās.

Rimi Latvia

x

Paroles atgadināšana