Jaunumi ekonomikā

Līdz 16. jūlijam pagarina pieteikumu iesniegšanas termiņu līdz 50% finansējumam uzņēmumu dalībai izstādē "Riga Food 2012"

Ilze Vabole, AgroPols
05.07.2012

Atsaucoties uz vairākkārtējiem zvaniem un izvērtējot pastiprināto interesi, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) izskatījis iespēju pagarināt pieteikumu iesniegšanas termiņu uzņēmumiem līdz 50% finansējumam izstādes stenda laukuma nomai, informēja LUAC pārstāve Baiba Paegle.

„Mums ir ar ko lepoties – tie ir vietējie uzņēmēji, vietējā prece un neatkārtojama kvalitāte. Izstāde ir vieta, kur uzņēmumiem ir iespēja sevi apliecināt gan starptautiskā mērogā, gan apmeklētāju vidū, tādējādi paplašinot sadarbības partneru un klientu skaitu. Atsaucoties uz cilvēku interesi, nolēmām tiem uzņēmumiem, kas vēl nav pieteikušies, dot iespēju sevi pierādīt starptautiskā izstādē un piešķirot līdz 50% finansējumu izstādes stenda laukuma nomai,” atzīst LUAC pārstāvis Kaspars Vītoliņš.

Atbalstot uzņēmējus, kā arī dodot iespēju apliecināt vietējo kompāniju kvalitāti un profesionalitāti, LUAC izstādes dalībniekiem dod iespēju saņemt līdz pat 50% finansējumu stenda laukuma nomai. Uzņēmumiem ir iespēja šo atlaidi saņemt, gan piedaloties izstādē individuāli, gan piedāvājot savu produkciju LUAC preču zīmju “Dabīgs Produkts”, “Latvijas Produkts” un “Quality Product of Latvia” kopstendā, tādējādi atšķiroties no pārējiem dalībniekiem un piešķirot saviem produktiem vai pakalpojumiem lielāku pievienoto vērtību.

Tāpat izstādes dalībniekiem ir iespējams saņemt preču zīmes “Dabīgs Produkts”, “Latvijas Produkts” un “Quality Product of Latvia”, ja tie atbilst izvirzītajiem kritērijiem, par īpašiem noteikumiem, tādējādi savai precei, produktiem vai pakalpojumiem, piešķirot īpašu nozīmi klientu acīs.

Izstāde „Riga Food 2012” norisināsies no 5. līdz 8. septembrim. Starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde “Riga Food 2012” ir vadošā pārtikas nozares izstāde Baltijas valstīs un ik rudeni iezīmē nozares attīstību kopuma, izceļ jaunumus, sniedz iespēju iepazīties ar nopietniem un uzticamiem nozares uzņēmumiem, kā arī pulcē nozares profesionāļu tūkstošus. Tajā ik gadus piedalās vismaz 34 valstis un rīkoti Nacionālie kopstendi no vairāk nekā 14 valstīm.

Interesenti, kas vēlas piedalīties izstādē un saņemt līdz 50% finansējumu, aicināti sūtīt pieteikumu uz luac@luac.lv līdz 16. jūlijam.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana