Viedokļi

"Dogo" ražotājs atkārtoti iesniedzis tiesai prasības papildinājumus lietas sākšanai pret 17 atbildētājiem

AgroPols
13.10.2016

Populārās suņu barības "Dogo" ražotājs AS "Tukuma Straume" šo trešdien, 12.oktobrī, ir iesniedzis atkārtoto iesniegumu par trūkumu novēršanu un precizētu prasības pieteikumu Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesai lietas izskatīšanai un uzsākšanai pret 17 fiziskām un juridiskām personām.

Uzņēmums oktobra sākumā saņēma atkārtotu tiesas lēmumu par nepieciešamību prasībā veikt tehniskus precizējumus, kas tajā skaitā pirmajā izskatīšanas reizē netika pamanīti. Veiktajiem labojumiem nav ietekmes uz prasības saturu pēc būtības.

"Esam veikuši visus nepieciešamos precizējumu likuma noteiktajā kārtībā un tagad gaidām godīgu tiesu. Mēs arī ļoti ceram, ka arī visi atbildētāji izturēsies ar cieņu pret tiesas darbu, netraucēs un nekavēs tiesvedības sekmīgu norisi," atzīst Aivars Podnieks, AS "Tukuma Straume" valdes priekšsēdētājs.

Līdz ar papildinājumu iesniegšanu ražotāja lūgums tiesai ir palicis nemainīgs. Proti, tā pamatā ir pārtraukt un aizliegt atbildētāju prettiesisku rīcību, kas izpaužas kā negodīgas konkurences aizlieguma pārkāpums, izplatot nepatiesu, nepilnīgu un izkropļotu informāciju par uzņēmumu un tā ražoto preču kvalitāti. Spēkā palicis arī uzņēmuma lūgums tiesai no visiem atbildētājiem solidāri piedzīt tam nodarītos zaudējumus gandrīz pusmiljons (458 411,15) eiro apmērā.

Informāciju sagatavoja Ērika Kirsone-Kriviņa, "MM&A" | "Hill+Knowlton" vecākā projektu vadītāja.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana