Politikas jaunumi

LIAA pagarina pieteikšanos eksportētāju atbalsta projektam

Daiga Grūbe, Leta-Nozare
08.10.2009

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) līdz 14.oktobrim pagarinājusi pieteikšanos rūpniecības nozaru komersantiem, kuru pamatdarbība ir produktu vai pakalpojumu izstrāde un ražošana, dalībai projektā "Atbalsts eksporta uzsācējiem jaunos tirgos".


LIAA pagarina pieteikšanos eksportētāju atbalsta projektam(Fragments) Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) līdz 14.oktobrim pagarinājusi pieteikšanos rūpniecības nozaru komersantiem, kuru pamatdarbība ir produktu vai pakalpojumu izstrāde un ražošana, dalībai projektā "Atbalsts eksporta uzsācējiem jaunos tirgos".

Kā aģentūru LETA informēja LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļā, pašlaik iesniegto pieteikumu skaits projektu realizācijai ir pietiekams, tomēr LIAA sagaida vairāk pieteikumu, lai būtu labākas iespējas atlasei gan pēc administratīvajiem, gan kvalitatīvajiem kritērijiem.

Uzņēmēji savus pieteikumus dalībai projektā var iesniegt līdz 14.oktobra plkst.17 LIAA Klientu apkalpošanas nodaļā vai nosūtot pieteikumu pa pastu. Sākotnēji bija noteikts, ka projektus varēs iesniegt līdz 5.oktobrim.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana