Politikas jaunumi

Rudens tikšanās Vidzemes puses bioloģiskajiem lauksaimniekiem


06.11.2014, 10:00, Jaunpiebalgā, Jaunpiebalgas kultūras namā

Tikšanos ar uzrunu atklās Jaunpiebalgas novada domes priekšsēdētājs Laimis Šāvējs. Savukārt par aktualitātēm un bioloģisko saimniekošanu klātesošos informēs Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) dalīborganizācijas - Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācijas (LBLA) valdes priekšsēdētājs Gustavs Norkārklis.

Zemkopības ministrijas Lauku attīstības atbalsta departamenta Lauku attīstības fondu atbalsta nodaļas vecākā referente Gunta Bāra informēs par aktualitātēm Lauku attīstības plānā 2014. -2020.gadam. Tirgus un tiešā atbalsta departamenta, Tiešo maksājumu un nozaru ekonomikas nodaļas direktora vietnieks Zigmārs Ķikāns informēs lauksaimniekus par jaunumiem tiešmaksājumos no 2015.gada.Savukārt Armands Petrovs – Lauku atbalsta dienesta Eiropas Savienības Tiešo maksājumu departamenta  Agrovides un ražošanas maksājumu daļas vadītāja vietnieks informēs par bioloģiskās saimniekošanas rezultātiem un izaicinājumiem 2015.gadā.

Par aktuālāko informāciju bioloģiskajā sertifikācijā informāciju sniegs LOSP dalīborganizācijas - biedrības „Vides kvalitāte” pārstāvji Vija Rāka un Juris Grīnfelds.

Uz tikšanos aicināti visi bioloģiski saimniekojošie lauksaimnieki, jo īpaši LBLA biedri, lai kopīgi uzzinātu un izdiskutētu bioloģiskās lauksaimniecības nozares aktualitātes.

Pasākumu atbalsta biedrība Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija, Jaunpiebalgas novada dome, biedrība Cēsu rajona Zemnieku apvienība. Informatīvi atbalsta: Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome.

Darba kārtība: http://www.losp.lv/node/2859

Izziņas
Lūdzam dalībniekus pieteikties līdz 4.11. Maija Ķiķere 29131170; Dace Kalniņa, 29330807 (Līdzdalība ziedojums)

Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP)

x

Paroles atgadināšana