Citas ziņas sadaļā
Reģionālajā attīstībā liela uzmanība jāpievērš mazām un attālinātām pašvaldībām
Informācija par šā gada rezultātiem dabiski nārstojošo lašu un taimiņu aizsardzībā
Vējonis Tērvetē atzīmē daudzpusīgu lauksaimniecības uzņēmumu attīstību
Jaunas metodes un saimniekošanas priekšrocības laukos
Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs aizvada lauku dienas augkopības demonstrējumu saimniecībā "Purmaļi"
Jānis Dūklavs: SIA Baltic Dairy Board jauna pieeja piena pārstrādei un eksporta tirgiem
Upes nēģi nārsto mākslīgi izveidota nārsta vietā
Gudri saimniekojot mežā, tā īpašnieks var gūt ekonomisku labumu savas dzīves laikā
Ukrainas lauksaimnieki izmantos Latvijas pieredzi
Somijas lauksaimnieki kļūst par konkursa "Gada lauksaimnieks Baltijas jūras reģionā 2015" uzvarētājiem
PieredzeKazkopība - perspektīva nozareInese Galeja, AgroPols
27.11.2009 Govs piena sierus mēs vairāk pazīstam un vairāk arī lietojam, tomēr līdzās tiem aizvien vairāk novērtējam arī sierus, kas tapuši no kazas piena. Tomēr tikai retais būs ēdis, piemēram, kazas piena saldējumu. Turklāt šādu mazpazīstamu produktu ir daudz. Lai popularizētu kazas piena produktus, otrdien visas Latvijas kazkopji tikās kopīgā seminārā Rīgā.
|