Kooperācija

Atbalstam pieteikušies 104 inovatīvo biznesa ideju īstenotāji

Daiga Grūbe, Leta-Nozare
07.10.2009

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) izsludinātajam inovatīvo biznesa ideju konkursam pieteikušies 104 interesenti, aģentūru LETA informēja LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļā. LIAA administrētās programmas "Pirmssēklas atbalsta instruments" laikā tiks sniegts atbalsts inovatīvo ideju autoriem savas biznesa idejas īstenošanai.


(Fragments) Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) izsludinātajam inovatīvo biznesa ideju konkursam pieteikušies 104 interesenti, aģentūru LETA informēja LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļā.

LIAA administrētās programmas "Pirmssēklas atbalsta instruments" laikā tiks sniegts atbalsts inovatīvo ideju autoriem savas biznesa idejas īstenošanai.

Pieteikties programmai varēja līdz 1.oktobrim, bet, tā kā iesniegums varēja sūtīt arī pa pastu, precīzs pieteikumu skaits būs zināms šīs nedēļas laikā.

Pēc visu pieteikumu saņemšanas sāksies projektu izvērtēšana. Vērtējot projekta iesniegumus, tiks ņemta vērā tā kvalitāte, biznesa ideja, sagaidāmais eksporta potenciāls, plānotie rezultatīvie finanšu rādītāji, iesniedzēja līdzfinansējums, kā arī citi kritēriji.

Pēc tam vērtēšanas komisijas sēdē tiks vērtēts projekta iesniedzēja sniegtās prezentācijas saturs un kvalitāte. Vērtēšanas komisija locekļi ar vienkāršu balsu vairākumu pieņems lēmumu par projekta atbalstīšanu, atbalstīšanu ar nosacījumu vai neatbalstīšanu.

Ja projektu nolems atbalstīt, tad LIAA slēgs līgumu ar projekta iesniedzēju par tā īstenošanu.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana