Kooperācija

Durvis vērs jauns lauku labumu veikals "Gardēdis"

AgroPols
07.09.2016

Ceturtdien 8.septembrī pulksten 12.00 Rīgā Tallinas ielā 38 Lauksamniecības Kooperatīvo pakalpojumu sabiedrība "Māršava" vērs durvis jaunam lauku labumu veikalam "Gardēdis".

" Mūsu jaunā veikala misija ir satuvināt dažādu lauku labumu audzētājus un pārstrādātājus, ar zinošiem un izsmalcinātiem Rīgas un Pierīgas novadu gardēžiem, zaļi domājošiem cilvēkiem. Mūsu vēlme ir veltīt katram pircējam personisku attieksmi un laipnu apkalpošanu. Vidzemes zemnieki veikalu nodrošinās ar bioloģiski audzētiem un sertificētiem produktiem. "Gardēdis" lepojas, ka pārstāvēs arī izsmalcinātos un gardos "Soira" un "Rešprehera sierus", stāsta kooperatīva valdes priekšsēdētāja Dace Pastare.

"Gardēdī" varēs atrast visu, kas nepieciešams, lai saimniece pagatavotu gardu un veselīgu maltīti gan ikdienā, gan svētku galdam. Veikala komanda saviem pircējiem vienmēr piedāvās svaigus un kvalitatīvus gaļas un piena produktus, dažādus dārzeņus, augļus un garšaugus no labākajām Latvijas zemnieku saimniecībām un mājražotājiem, kuri augstu tur darba tikumu un ir īsti sava aroda meistari!

Lauksamniecības kooperatīvo pakalpojumu sabiedrība, "Māršava", dibināta 2008. gada, apvienojoties 5 saimniecībām. Šobrīd sabiedrībā jau aktīvi darbojas 75 zemnieku saimniecības no visiem Latvijas novadiem. "Māršava" pārstrādā arī pašu biedru saimniecībās saražoto pienu un ir radījusi ļoti gardu produktu līniju, kas šobrīd jau priecē iedzīvotājus visā Latvijas teritorijā. Īpaši populārs pircēju vidū ir kļuvis kalcinētais biezpiens, persiku jogurts, vaniļas mērce, saldais krējums un citi.

Informāciju sagatavoja Signe Seile, LPKS “Māršava" izpilddirektore.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana