Kooperācija

Latvijas uzņēmēji tiksies ar NVS valstu tehnoloģiju izstrādātājiem un zinātniekiem

Daiga Grūbe, Leta-Nozare
08.10.2009

No šā gada 10.novembra līdz 13.novembrim Rīgā notiks starptautiskā tehnoloģiju attīstības un komercializācijas projekta partneru tikšanās, kuras laikā Latvijas uzņēmējiem būs iespēja veidot sadarbību ar NVS valstu tehnoloģiju izstrādātājiem un zinātniekiem.


Latvijas uzņēmēji tiksies ar NVS valstu tehnoloģiju izstrādātājiem un zinātniekiem

(Fragments) No šā gada 10.novembra līdz 13.novembrim Rīgā notiks starptautiskā tehnoloģiju attīstības un komercializācijas projekta partneru tikšanās, kuras laikā Latvijas uzņēmējiem būs iespēja veidot sadarbību ar NVS valstu tehnoloģiju izstrādātājiem un zinātniekiem.

Projektu "1st Commercialization Reactor" īstenos Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Starptautisko zinātnes un tehnoloģiju centru un uzņēmumu SIA "Virtual CEO", aģentūru LETA informēja LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Projekta mērķis ir veicināt NVS valstīs radīto tehnoloģisko izstrādņu komercializācijas uzsākšanu Latvijā. Šāda veida projekts Latvijā tiek organizēts pirmo reizi.

Novembrī plānota pirmā šī projekta sadarbības partneru tikšanās, bet turpmāk šādas tikšanās paredzēts rīkot vismaz reizi pusgadā. Rīgā ieradīsies desmit tehnoloģiju izstrādātāji un zinātnieki no NVS valstīm, kas ir izteikuši vēlmi savas tehnoloģijas īstenot ar Latvijā dibināta uzņēmuma palīdzību.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana