Kooperācija

Seminārs par Latvijas lielāko graudu kooperatīvu darbu


29.09.2010, 10:30, LPKS "Latraps" Elejā, Jelgavas novadā

Š. g. 29. septembrī, Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija sadarbībā ar Valsts Lauku Tīklu organizē semināru par Latvijas lielāko graudu kooperatīvu darbu. Seminārs notiks Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvajā sabiedrībā (LPKS) "Latraps" Elejā, Jelgavas novadā, kur dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar LPKS "Latraps" un LPKS "Vidzemes Agroekonomiskā kooperatīvā sabiedrība" darba pieredzi un veiksmīgās izaugsmes priekšnosacījumiem.

Semināra laikā LPKS "Latraps" izpilddirektors Edgars Ruža iepazīstinās ar kooperatīva izveidošanu, pārvaldes principiem un attīstības plānošanu, kā arī visiem interesentiem būs iespēja iepazīties klātienē ar LPKS "Latraps" ikdienas darbu. Tāpat semināra laikā LPKS "Vidzemes agroekonomiskā kooperatīvā sabiedrība" valdes priekšsēdētājs Indulis Jansons pastāstīs par savu pieredzi kooperatīva vadīšanā un kooperatīva attīstības plānošanā.

LPKS "Latraps" un LPKS "Vidzemes agroekonomiskā kooperatīvā sabiedrība" ir lielākie graudu nozares kooperatīvi Latvijā. LPKS "Latraps" dibināts 2000. gadā, apvienojoties 12 zemniekiem. Veiksmīga darba rezultātā šobrīd LPKS "Latraps" ir 585 biedri un tas ir spējis izaugt no neliela uzņēmuma ar 0,2 miljonu apgrozījumu gadā līdz lauksaimniecības pakalpojumu sfērā ietekmīgam uzņēmumam ar 71.4 miljonu latu apgrozījumu gadā. LPKS "Vidzemes agroekonomiskā kooperatīvā sabiedrība" izveidota 1999.gadā un šobrīd apvieno 245 zemnieku saimniecības no Vidzemes un Latgales.



Atbildīgais
Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija sadarbībā ar Valsts Lauku Tīklu

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija (LLKA)

x

Paroles atgadināšana