Labās ziņas

Piešķir MK Atzinības rakstus par ieguldījumu lauksaimniecības zinātnē un izglītībā

AgroPols
02.07.2013

Valdība 2. jūlijā atbalstīja Apbalvošanas padomes 2013. gada 25. jūnija vienbalsīgo lēmumu par Ministru kabineta (MK) Atzinības rakstu piešķiršanu par ieguldījumu Latvijas lauksaimniecības zinātnē un izglītībā, informēja ZM sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Rudzīte.

MK Atzinības rakstu saņems Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Lauku inženieru fakultātes asociētais profesors inženierzinātņu doktors Guntis Andersons par ieguldījumu būvniecības nozarē, ilggadēju pedagoģisko, sabiedrisko un zinātnisko darbību un izcilu devumu profesionālu speciālistu sagatavošanā Latvijā.

Ar MK Atzinības rakstu apbalvos LLU Meža fakultātes profesoru inženierzinātņu doktoru Andri Drēsku par ieguldījumu mežzinātnes nozarē, ilggadēju pedagoģisko, sabiedrisko un zinātnisko darbību un izcilu devumu profesionālu speciālistu sagatavošanā Latvijā.

MK Atzinības rakstu saņems LLU Ārlietu daļas vadītāja emeritētā profesore inženierzinātņu doktore Ināra Melgalve par ieguldījumu Latvijas augstākās lauksaimniecības izglītības attīstībā.

Ar MK Atzinības rakstu apbalvos LLU Lauksaimniecības fakultātes profesoru lauksaimniecības doktoru Antonu Ružu par ieguldīto darbu fakultātes izaugsmē, profesionālu speciālistu sagatavošanā, lauksaimniecības augkopības nozares un zinātnes attīstībā Latvijā.

Ministru kabineta Atzinības rakstu G. Andersonam, A. Drēskam, I. Melgalvei un A. Ružam pasniegs zemkopības ministre Laimdota Straujuma.

Papildu informācija - MK mājaslapā.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana