Labās ziņas

Apbalvoti Gada balvas zivsaimniecībā „Lielais loms – 2015” laureāti

Viktorija Kalniņa, LR Zemkopības ministrija (ZM)
23.11.2015

Piektdien, 20. novembrī, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs sveica Gada balvas zivsaimniecībā „Lielais loms – 2015” laureātus un vecināšanas balvu saņēmējus – zivsaimniecības nozares uzņēmējus un jaunos darbiniekus.

Šogad laureātu nosaukumus, diplomus un balvas piešķīra trīs nomināciju grupās. Laureāta nosaukums nominācijā „Gada uzņēmums zivsaimniecībā” tika piešķirts SIA “Karavela” un tās vadītājam Andrim Bitem. Nominācijā „Par inovatīvu uzņēmējdarbību” par labāko atzīta SIA „Unda”, savukārt nominācijā “Jauns un daudzsološs nozarē” laureāta titulu ieguva Dana Odnoroga, kas darbojas SIA “BraDava”.

Balva „Par mūža ieguldījumu zivsaimniecībā” šogad piešķirta Latvijas Zivsaimnieku asociācijas vadītājam Inārijam Voitam par dedzīgu, raženu un neatlaidīgu darbu zivsaimniecības nozarē daudzu gadu garumā. 

“Lai īpaši izceltu zivsaimniecības nozares svarīgo lomu valsts tautsaimniecībā, vēlamies pasniegt gada balvas labākajiem nozarē strādājošajiem. Es vēlos pateikties visai Latvijas zivsaimniecības nozarei par tās ieguldījumu Latvijas ekonomikas attīstībā. Un vislielāko paldies es vēlos pateikt visiem tiem zivsaimniecības cilvēkiem, kurus mēs šodien godinām par viņu neatsveramo ieguldījumu nozares attīstībā,” pasākumā teica zemkopības ministrs Jānis Dūklavs.

Zemkopības ministrijas Gada balva zivsaimniecībā „Lielais loms” ir nozares augstākā atzinība par nozīmīgiem sasniegumiem un ieguldījumu nozares labā, un šogad tā tika rīkota pirmo gadu. Balvas mērķis ir veicināt zivsaimniecības nozares attīstību un nozīmīgumu sabiedrībā. Vairāk informācija par balvu pieejama Zemkopības ministrijas mājaslapas sadaļā „Lielais loms”.

“Gada balvas zivsaimniecībā „Lielais loms – 2015” vērtēšanas rezultāti”

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana